Merhaba;
Forumdaki emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Benim maddeleri kısaca tanıtmaya yarayan 1 programa ihtiyacım var. Eğer böyle bir çalışmayı çözersek temel bazdaki excel kullanıcıları içinde güzel anlaşılabilir bir çalışma olacağına inanıyorum.
Benim yapmak istediklerim şunlar;
Madde No; Madde Adı; Madde Türü; Tedarik Süresi ;Eldeki Miktar ;Sipariş Miktarı Modeli ;Güvenlik Stoğu
başlıklarından oluşan bir user formum olması gerekiyor. Verileri atamaya 2. satırdan başlamalı ve artarak devam edebilmeli.
kısıtlarımız: Madde no : Sayı olmalı (herhangi harf girişine izin vermemeli)
Madde Türü: Ürün reçetesi veya Madde olmalı ( başka bir veri girilmesine izin verilmemeli)
Tedarik Süresi : Sayı olmalı (herhangi harf girişine izin vermemeli)
Eldeki Miktar Sayı olmalı (herhangi harf girişine izin vermemeli)
Sipariş Miktarı Modeli: (LFL;EOQ;FOQ;POQ) olmalı
Güvenlik Stoğu: Sayı olmalı (herhangi harf girişine izin vermemeli)
Çalışmamda userform hazırladım. Başlıkların atanacakları hücrelerde ekteki dosyaya bakıldığında rahatlıkla anlaşılacaktır. Madde ekle butonuna basılacak user form aktif hale gelecek, kullanıcı kutucuklara veri girişini yapacak sonra
kaydet butonu ile veriler hücrelere atanacaktır.
Kısıt: 7 kutucuğunda doldurulması zorunlu olmalıdır. doldurulacaktır. Madde Adı kontrol edilmeli önceden oluşturulmuşsa uyarı verilmelidir.
Forumdaki emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Benim maddeleri kısaca tanıtmaya yarayan 1 programa ihtiyacım var. Eğer böyle bir çalışmayı çözersek temel bazdaki excel kullanıcıları içinde güzel anlaşılabilir bir çalışma olacağına inanıyorum.
Benim yapmak istediklerim şunlar;
Madde No; Madde Adı; Madde Türü; Tedarik Süresi ;Eldeki Miktar ;Sipariş Miktarı Modeli ;Güvenlik Stoğu
başlıklarından oluşan bir user formum olması gerekiyor. Verileri atamaya 2. satırdan başlamalı ve artarak devam edebilmeli.
kısıtlarımız: Madde no : Sayı olmalı (herhangi harf girişine izin vermemeli)
Madde Türü: Ürün reçetesi veya Madde olmalı ( başka bir veri girilmesine izin verilmemeli)
Tedarik Süresi : Sayı olmalı (herhangi harf girişine izin vermemeli)
Eldeki Miktar Sayı olmalı (herhangi harf girişine izin vermemeli)
Sipariş Miktarı Modeli: (LFL;EOQ;FOQ;POQ) olmalı
Güvenlik Stoğu: Sayı olmalı (herhangi harf girişine izin vermemeli)
Çalışmamda userform hazırladım. Başlıkların atanacakları hücrelerde ekteki dosyaya bakıldığında rahatlıkla anlaşılacaktır. Madde ekle butonuna basılacak user form aktif hale gelecek, kullanıcı kutucuklara veri girişini yapacak sonra
kaydet butonu ile veriler hücrelere atanacaktır.
Kısıt: 7 kutucuğunda doldurulması zorunlu olmalıdır. doldurulacaktır. Madde Adı kontrol edilmeli önceden oluşturulmuşsa uyarı verilmelidir.