• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Son Satır Çalışması

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Merhaba Ekteki dosyada parola ile giriş yapılıyor.

Merak ettiğim ve yapmak istediğim proje;

o giriş ekranında örnek veriyorum burak yazdım ve girdim burak adlı kullanıcı örneğin kayıt formunu göremesin, admin her sayfayı görüntüleyebilsin,bir başka kullanıcı workon sayfasını görüntülüyemesin.

* burak giriş yaptı ve görmesi gereken bölüm ekrana geldi buraya bilgi girişi yaptı,bilgiler "hareketler" sayfasına son satıra kayıt edilecek.

Böyle birşey mümkünmüdür?

Ekli dosyalar

Merhaba. Böyle bir çalışma vardı indirmiştim diye hatırlıyorum ama aradım da bulamadım. Forumda arama yapılırsa bulunabilir diye düşünüyorum.

Korhan bey aradığım bu değil. Id'ye göre giriş yapıldıktan sonra belirli sütunlara giriş yapmak değil belirli sayfaları görüntüleme ve giriş yapma. Yardımcı olabilirmisiniz ?

O zaman siz olması gereken senaryoyu detaylıca yazın, yapabilirsek bizlerde kodlarını yazalım.

Dosyada olması gereken şeyler;

1) Girişte userform ile oluşturulmuş bir ID-PASS Ekranı
2) Girilen ID'ye göre daha önceden yetkilendirilmiş sayfaları görüntüleme ve o ID'ye özel sayfaya bilgi girişi yapılması.
3) Özel sayfaya giriş yapılan bilgilerin Anasayfaya sonsatıra kayıt edilmesi.

Kısacası örnek olarak biz 4 kişiyiz ben yöneticiyim ve her sayfayı görüntüleme ve düzenleme yetkim var,
*ahmet; mehmet ve alinin özel sayfasını görüntüleyemez, anasayfayı ve kendine özel sayfayı görüntüleyip,sadece kendine özel sayfayı düzenleyebilir.

*mehmet; ahmet ve alinin özel sayfasını görüntüleyemez,anasayfayı ve kendine özel sayfayı görüntüleyip,sadece kendine özel sayfayı düzenleyebilir.

*ali; ahmet ve mehmetin özel sayfasını görüntüleyemez,anasayfayı ve kendine özel sayfayı görüntüleyip,sadece kendine özel sayfayı düzenleyebilir.

Öneri ve ek görüşleriniz benim için önemlidir. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim .

Geri