• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

son dolu satırın üzerindeki verileri silme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ponki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum, ekteki dosyada son dolu satırın üzerinde kalan bütün satıları silecek bir makro yapmak istiyorum, ancak beceremiyorum, püf nokta olarak şunu belirteyim, son dolu satırın yeri sürekli değişiyor. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar. sütun olarak ise a sütunu ile v sütunu arasını silmek istiyorum

Ekli dosyalar

excelf1 hocam, ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ancak, a sütunu ile v sütunu arasıdaki verilerden son satırda bulunanlar yine aynı satırda kalacak son satırın üzerindekiler tamamen silinecek. sizin kod son satırın yerini değiştiriyor

Sn. ExcelF1'in müsadesiyle...

Silmekten kastınız nedir bunu belirtirseniz iyi olur. Satır silmek mi yoksa hücrenin içeriğini silmek mi ? Bunu net belirtirseniz size net bir çözüm sunulabilir...

Hücre içeriğini silmek (temizlemek) için;
Delete shift:=xlUp yerine ClearContents yazınız...

Son düzenleme:
evet eksik ifade kullanmışım, hücrenin içeriğini silmekten bahsediyordum. murat beyinin dediği gibi clearcontents yapınca oldu. excelf1 kardeşime de teşekkür ediyorum.

Müsaade ne demek, rica ederim Sayın OSMA, ve yardımcı olabildiysek ne mutlu Sayın Ponki.

Geri