Herkese iyi günler.
Excelde sizlerin desteğinizle yapmış olduğum personel maaş dosyası var.
Takıldığım nokta bir sayfadan diğer sayfaya veri kopyalama yaparken son dolu satırı kopyalama. Forumda farklı örnekler buldum ama kendi koduma ekleyince hata verdi.
Yapmak istediğim örneğin Hakediş sayfasında Banka sütununa Banka yazınca;
İlk önce Banka sayfasındaki son dolu satırı bir alta formüllerle beraber kopyalayıp
sonra sadece personel isim hücresinin içeriğinin silinmesi
sonra Hakediş sayfasından ilgili satırının sadece personel ismini Banka sayfasına kopyalaması.
Bu işlemi Liste sayfasından Puantaja sonra Puantaj sayfasından Hakedişe sonra Hakediş sayfasından Banka ve SSK sayfasına ayrı ayrı yapmak istiyorum.
Puantaj sayfasındaki veriler her personel için iki satırdan oluşmakta. Yani son iki satırı kopyalamak gerekiyor.
Diğer sayfalar her personel için tek satırdan oluşmakta.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Excelde sizlerin desteğinizle yapmış olduğum personel maaş dosyası var.
Takıldığım nokta bir sayfadan diğer sayfaya veri kopyalama yaparken son dolu satırı kopyalama. Forumda farklı örnekler buldum ama kendi koduma ekleyince hata verdi.
Yapmak istediğim örneğin Hakediş sayfasında Banka sütununa Banka yazınca;
İlk önce Banka sayfasındaki son dolu satırı bir alta formüllerle beraber kopyalayıp
sonra sadece personel isim hücresinin içeriğinin silinmesi
sonra Hakediş sayfasından ilgili satırının sadece personel ismini Banka sayfasına kopyalaması.
Bu işlemi Liste sayfasından Puantaja sonra Puantaj sayfasından Hakedişe sonra Hakediş sayfasından Banka ve SSK sayfasına ayrı ayrı yapmak istiyorum.
Puantaj sayfasındaki veriler her personel için iki satırdan oluşmakta. Yani son iki satırı kopyalamak gerekiyor.
Diğer sayfalar her personel için tek satırdan oluşmakta.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.