Son 1 haftada kaç ziyaret

Katılım
21 Aralık 2005
Mesajlar
39
Excel Vers. ve Dili
Win XP, office 2007 - ing.
Merhaba,

Ekli dosyada kişilerin ziyaret tarihleri var (Data f4 ten başlıyor), benim istediğim içinde bulunduğumuz günde 1 hafta öncesine giderek (mesela 29.10.2007 tarihindeyiz, 22.10.2007 ile 28.10.2007 tarihlerini tarayacak) veya 2 tarih aralığı girilecek, bu tarihlerde kim hangi tarihte kaç ziyaret yapmış.

2. sayfada istediğim rapor örneği var.

Teşekkür ederim...
 

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
16,058
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Aşağıdaki kodu deneyin.

Kod:
Sub raporla()
Set s1 = Sheets("sheet1")
Set s2 = Sheets("sheet2")
s2.[b1] = Date - 7
s2.[b1].AutoFill Destination:=s2.[b1:h1]
For b = 4 To s1.[f65536].End(3).Row
adr = "g" & b & ":" & s1.Cells(b, 256).End(xlToLeft).Address(0, 0)
s2.Cells(b - 2, "a") = s1.Cells(b, "f")
For c = 2 To 8
say = WorksheetFunction.CountIf(s1.Range(adr), s2.Cells(1, c))
If say > 0 Then s2.Cells(b - 2, c) = WorksheetFunction.CountIf(s1.Range(adr), s2.Cells(1, c))
Next
Next
End Sub
 
Katılım
21 Aralık 2005
Mesajlar
39
Excel Vers. ve Dili
Win XP, office 2007 - ing.
eksik anlatmış olabilirim...

Elinize sağlık, ancak listedeki isimleri gruplamalı ve o tarihte kaç ziyaret varsa toplam göstermeli.

Teşekkür ederim...
 
Katılım
21 Aralık 2005
Mesajlar
39
Excel Vers. ve Dili
Win XP, office 2007 - ing.
yardım lütfen

bana yardımcı olacak kimse yok mu
 

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
16,058
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Elinize sağlık, ancak listedeki isimleri gruplamalı ve o tarihte kaç ziyaret varsa toplam göstermeli.

Teşekkür ederim...
Nasıl gruplanacağı ve toplamın nereye yazılacağı ile ilgili bir örnek dosya eklermisiniz.
 
Katılım
21 Aralık 2005
Mesajlar
39
Excel Vers. ve Dili
Win XP, office 2007 - ing.
örnek dosya ekledim.

Merhaba Levent Bey,

Örnek dosyayı ekte gönderiyorum, ilgi ve yardımlarınızdan dolayı tekrar tşk.

Rapor sayfasındaki rakamlar uydurmadır.

Yani raporda kişi bazında tarihe göre count yapmalı...

Not: Ayrıca verilecek iki tarih aralığını benim girme şansım olabilir mi? yani raporlama yapacağı tarihleri; başlangıç tarihi ve bitiş tarihi giriniz şeklinde olabilir mi? ama çok da önemli değil olması...
 
Katılım
21 Aralık 2005
Mesajlar
39
Excel Vers. ve Dili
Win XP, office 2007 - ing.
eklemeyi unutmuşum...

dosya ektedir. syg,
 
Katılım
21 Aralık 2005
Mesajlar
39
Excel Vers. ve Dili
Win XP, office 2007 - ing.
yardım lütfen

bana yardımcı olacak kimse yok mu?
 
Üst