Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kolay gelsin sizden bir ricam olacak ben siteme bir forum ekledim eklemesinede bir türlü i_in içinden ç1kamad11m bir sorunum var yard1mc1 olursan1z sevinirim hata veriyor sürekli hatay1 anlatamam ancak görmeniz gerekiyor kolay gelsin sizlere
yanl1_ adres derken anlayamad1m www.emremayda.com forum bölümünü sayfaya nas1l ekleyecegim php nuke program1n1 çal1_t1rmad1g1m takdirde forum bölümü aç1lm1yor neden kaynaklan1yor bu acaba
mustafa bey yanl1_ link derken anlayamad1m ben asp yi yeni ögrenen biriyim fazla bilgim yok yard1mc1 olursan1z çok sevinirim kolay gelsin _imdiden te_ekkürler :hey:
te_ekkürler abazya gösterdigin ilgiden dolaya1 sonsuz te_ekkürler evet dedigin gibi galiba sab1r her derdin derman1 sana ve tüm arkada_lara iyi geceler diliyorum kolay gelsin :hey:
Arkadaşlar rica etsem bana yardımcı olabilecek var mı?
gün,ay ve yıl hesaplıyorum gün de hata veriyor aşağıdaki tarihi örnek aldığımda şöyle çıkıyor.(Gün:30,Ay:0.Yıl:2) Günde sıfır olması gerekiyor yapmıyor.olması gereken bu (Gün:0,Ay:0.Yıl:2)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.