• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

slaytler

Sayın osmanfenerli1907,

Sadece slayt halinde cümlesinden anladığım kadarıyla, power point sununuz açıldığında sadece slaytlar görünsün diyorsanız o zaman farklı kaydet deyip power point gösterisi olarak kaydedin.

Ayrıyetten tek web sayfası olarak da kaydedebilirsiniz. Denemeler yapıp hoşunuza gideni kullanın.

İyi çalışmalar:)

Sayın osmanfenerli1907,

Sadece slayt halinde cümlesinden anladığım kadarıyla, power point sununuz açıldığında sadece slaytlar görünsün diyorsanız o zaman farklı kaydet deyip power point gösterisi olarak kaydedin.

Ayrıyetten tek web sayfası olarak da kaydedebilirsiniz. Denemeler yapıp hoşunuza gideni kullanın.

Sayın modalı arkadaşın sorusuna bakarken buna benzer bir sorumda benim olacaktı bazı web. sitelerinden indirdiğimiz, sunular da tek sayfa oluyor ve ne araçlar nede fare sağ tuş özellikleri ( Görünmüyor )çalışmıyor. Tam olarak web sayfası da değil gibi bunu nasıl yapabiliriz.Örnek eklemedim sanırım anlatabildim sorumu.
Selamlar..

Daha önceki cevabımda dediğim gibi, Power Point Gösterisi olarak farklı kaydederseniz dediğiniz şekil oluşuyor.

Geri