• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

skyDrive e dosya gönderme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar herkese merhaba
Microsoft Excel Web App SkyDrive üzerine; bilgisayarımda oluşturulmuş bir excel dosyasını yükleme yada kopyalama yapabilirmiyim?
Yardımınız için teşekkürler
Selamlar
Bekir Koçum

■ Sık kullanılan bir uygulama değil, bu nedenle herkesin bildiği bir konu olmadığı için cevap yazılmıyor olabilir.
■ Herkes cevap vermek zorunda mı ? :dusun: Biraz sabredin...

■ Sık kullanılan bir uygulama değil, bu nedenle herkesin bildiği bir konu olmadığı için cevap yazılmıyor olabilir.
■ Herkes cevap vermek zorunda mı ? :dusun: Biraz sabredin...
Bilginiz varsa cevap yazarsınız,
ayrıca paylaşımlarda herhangi bir zorunluluk yok sanırım, tarzıma bir itirazınız varsa amacım sabırsızlık ve/veya zorunluluk olgusunu öne çıkarmak değil bilakis "soruda teknik bir hata mı var" demeye çalıştım,
ama istatistik olarak soruma cevap yazmış oldunuz teşekkürler
Bekir Koçum

Emin olun bilgim olmadığı zamanlarda da cevap yazabiliyorum ama istatistik olsun diye cevap yazmam...

Ayrıca "Soru da teknik bir hata mı var ?" sorusu bu şekilde sorulduğunda tarzınıza uygun bir cevap verdiğimi düşünüyorum.
soru çok mu tuhaf bakan eden yok,

Bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.

İyi akşamlar.

Emin olun bilgim olmadığı zamanlarda da cevap yazabiliyorum ama istatistik olsun diye cevap yazmam...

Ayrıca "Soru da teknik bir hata mı var ?" sorusu bu şekilde sorulduğunda tarzınıza uygun bir cevap verdiğimi düşünüyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.

İyi akşamlar.

teşekküler,
zaten konu gördüğünüz şekilde, itibar yok
Bilinmediğinden öte okunmadığı için sorulmuştur,
dolayısıyla bundan forum adına alınganlık yapacak bir şey yok diye düşünüyorum,
yine de teşekkürler

boş verin atın çöpe gitsin

Geri