• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sırayla grafik gösterme ?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007-2010 Eng
Open Office Trk
Selamlar excelin bir sayfasına alt alta 10-15 kadar grafik ekledim ancak bunları aşağı kaydırarak incelemek çok zor oluyor. Aceba aşağı kaydırmadan okla veya başka bir yolla sırayla diğerlerine geçirerek bakmam mümkünmü.

Yardımlarınız için teşekkür ederim..

Belgenizin yapısını bilemiyorum ama grafik kaynak alanlarındaki değer ve/veya formülleri tek bir alanda iç içe EĞER fonksiyonlarıyla birleştirip (orijinal tablolarınız bulunduğu yerde kalacak şekilde yeni bir alanda) , bunu da grafik yakınlarında bulunan ve grafik türü seçimi için kullanacağınız bir veri doğrulama listesine bağlı hale getirerek halledebileceğiniz sanıyorum.

Hocam teşekkür ederim ama anlayamadım. Hatta hiç bu kadar anlayamadığım olmamıştı:)

Ben şöyle anlatayım. Sayfa1 de verilerim var. Bunlar yeni girdiğim değerlerle gücelleniyor. Burdan aldığım grafikleri Sayfa2 ye alt alta kopyaladım. sorunsuz çalışıyor.

Benim isteğim. Örneğin En üst satırda grafikleri açan butonlar olacak. Hangisini tıklarsam butonun hemen altında grafik çıkacak. Diğer butonu tıkladığımda diğeri kapanıp yenisi açılacak. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Keşke bir örnek dosya ekleseydiniz.
Örnek dosya olmadan ancak böyle yazabildim.

İdis hocam örnek isteğim gibi ama nasıl yapıldığını anlayamadım. Filtreleme nasıl yapılmış, Chart 1, 2... nasıl seçilmiş anlayamadım. Onu açıklayabilirmisiniz. Teşekkürler.

Geri