Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
toplam 1500 adet veri var. Bu verilerin sırası soldan sağa doğru artıyor. Sütuna dönüştürmek için sayfa2 ye 1 den 1500 kadar olan verileri sırasıyla nasıl yazarım? Şimdiden ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Syn. Gorkemgoren;
Yanlış anlamadıysam. Sayfa1' deki 1500 satırı, aynı şekilde Sayfa2' ye sütun olarak taşımak istiyorsunuz. Ancak Excelde 256 sütun var. Bunun için bana göre bu imkansız geliyor.( Sorunuzu yanlış anlamadıysam.)
Doğru anlamışsınız.
8 er 8 er yaptığımda çok iyi bir şekilde sütuna çeviriyor. Ama hepsini seçtiğimde sırasıyla yapıştırmıyor. Özel yapıştırdan işlemi tersine çevir dediğimde yapıyor. Sİze bir program daha göndereyim. Yabancıların yaptığı bir program. Bunula olur mu acaba? Ben 256 sınır olduğunu bilmiyordum. Ama ben 500 sütunluk işlemler de yaptırdım. Bu neden olmuyor. Sonuçta sadece veri yazacak.
ekte yapılmış şekli vardır. Kendim formülasyonda ki sayıları arttırarak yaptım. İyi ki bu programı bulmuşum. İlginiz için teşekkür ederim. Umarım başka arkadaşlarında işine yarar bir program olur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.