• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

SIRALAMA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TÜM ARKADAÞLARA KOLAY GELSİN.
sayfa2 A1:a500 Arası isimler var. sayfa2 B1 hücresine herhangi bir harf girdiğimde (örneğin L yazdığımda) A1:a500 Arasındaki isimlerden L harfi ile başlayan isimleri C1:x1 arasındaki hücrelere tektek yazılması.
Böyle bir formül varsa yardım lütfen.

Excel 2003 Türkçe[/u]

Merhaba
Ben küçük bir dosya hazırladım örnek olarak kullanabilirsin

Türker,
Gerçekten güzel fikir,şartlanmışız makroya sanki makrosuz olmuyor gibi..Demekki oluyormuş.

Merhaba

Sayın Türker çok güzel filkir yürütmüş ve akıl dolu bir formül ellerine sağlık.

birde gelişmiş veri süz'ü ile de oluyor.ben sadece Sayın Türker'in formülünün önüne geçmek için değil 2. bir formül arkadaşların işine yarar diye düşünerekten gönderiyorum

zafer,
ben sadece Sayın Türker'in formülünün önüne geçmek için değil 2. bir formül arkadaşların işine yarar

Hiç dert etmeyin. Ne Türker beyin nede diğer arkadaşların bu tip takıntıları olmadığından eminim. Biz burada birşeyler yarıştırmıyoruz. Bildiklerimizi birbirimizle paylaşmaktan zevk alıyoruz ve her bakış açısından bizde birşeyler öğrenip mutlu oluyoruz. (Þu an Türker bey hatat olsaydı eminim oda paylaşırdı bu düşüncelerimi)

Merhaba

Cevabınızdan çok mutlu oldum.

Teşekkür ederim

Saygılarımla

Merhabalar :hey:

Değişik fikirler varolan fikirlere eklentiler geliştirmeler bunlar bize forumumuza artı şeyler katıyor.Sayın danersinin de dediği gibi takıntımız olmaması gibi ayrıca yeni şeyler gördüğümüzde mutlu da oluyoruz.

Değerli Türker beye ve Zafer beye teşekkür ederim.
Çok güzel bir çalışma. İnceledim, yalnız Sutunda alt alta sıralanmış, öğrenmek istediğim sutunda yanyana satırllara sıralıyabilmek. Bu mümkün mü? bilmiyorum.
cevabınız öğrenmek açısından harikulade teşekkür ederim.

Merhaba baran

o zamanda rakamları soldan sağa doğru yazın ve rakamların alt kısmındaki hücrelere vlookup (düşeyara) formulu ile soldan sağa doğru olarak ta baş harfine göre isimleri sıralayabilirsiniz.

Slm.lar...
Türker'in çözümü gerçekten güzel ve farklı
peki bu çözüme (fonksiyonlarla) seçimi alfabetik sıralatmak mümkün mü?

saygılar...

günaydın;
bu çalışmalara başka bir örnek
sayfa açılışındaki "uyarı" kısmını okuyunuz
bu çalışma için syn NurziyaHİÇDURMAZ' a teşekkürler.

bir teşekkür de syn leventm ye etmek istedim mesajlardan saat 23:37 de son mesajı göndermiş eline bilgine sağlık :bravo:

Merhaba arkadaşlar.
Başlıktaki soru hakkında cevaplar dosyalarda gösterilmiş ancak dosyalar şu an açılmıyor, silinmiş. Elinde bu dosyalar veya başka çözüm olan arkadaşlar tekrar paylaşabilir mi?

_smin_bas_harfine_gore_listelemek_148.xls
_smin_bas_harfine_gore_listelemek_1_569.xls

Geri