• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sıralama

mcetinkaya65

Altın Üye
Katılım
1 Mart 2011
Mesajlar
490
Excel Vers. ve Dili
2021 türkçe
Kitap fiyatları sayfasına kitap fiatları giriliyor.Satılan kitaplar listesinde b stununa kitap ismi yazılınca fiyat bul deyince fiyatı buluyor.Fakat kitap ismi çok olduğundan kitap isimleri bire bir yazmak hatalara neden oluyor.
İstediğim,satılan kitaplar sayfasının b stununda ki hücrelerin her birine kitap ismi yazılmak istendiğinde kitap fiyatları sayfasının A stunundaki kitap isimleri yazılan harflere göre filtrelenmesi mümkün mü?Örnek b stununa diyelim d yazdık d ile başlayan kitaplar dden sonra a yazarsak da ile başlayan kitap isimlerin i görmemiz müm kün mü?
Saygılarımla..
 

Ekli dosyalar

sıralama

Dosyayı kilitli yollamışım özür dilerim tekrar yüklüyorum.
 

Ekli dosyalar

Size bir dosya hazırladım bir bakınız. Yanlız satılan kitaplar listesini kitap fiyatları listesinden benzersiz listeleyip yanına fiyatını getirsem olurmu ?
 

Ekli dosyalar

Sağ olun var olun.
Üstadım,
Burada yapmak istediğim, satılan kitapların B stununa Kitap ismi yazınca C stununa kitabın fiyatının aktarılması.Kitab isminide sizin filtrelediğiniz gibi yapılması ama filtrelenen isim ve fiyat satılan kitapların b ve c stununa nasıl aktaracaz.İnternette bulduğum bir çalışmada da aktarılmak istenen hücreye çift tıklayınca o hücreyi diğer sayfaya aktarıp kopyalıyor.Ama B stunundaki fiyatı da satılan sayfasının C stununa aktarılması için makroda nasıl bir düzenleme yapa biliriz.
 

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim.
 
Geri
Üst