Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın yusuf 44
excel 2010 kullanıcısıyım sıralama menüsü ve deiklerinizi yapamadım.menülerde bulamadım. nasıl yapılacağını bir bu dediğiniz yöntemle biraz daha detaylı anlatabilirmiisiniz. EKLE ( ÖZET TABLO) kısmını mı demek istediniz acaba ama ben özet tabloyla değil formüllerle yapmak istiyorum
hocam soruma tekrar dönersek
B3:E61 arasındaki veri kümesi daima olacak ama.
hareket olma durumu ise E3:E61 arasındaki yerlerde değer varsa hangi türün diğer tabloya atılacağı bu koşulla bulacak. ama sarı dolgulu tablonun oluşturulma biçimi gri dolgulu tablodaki gibi değil.
a1,a2.. ile başlayıp t de bitiyo
sıralanması istenen gri renkli yer ise harf sıralaması sabit yani önce n, sonra e .... diye
soldaki tabloda hangi verilerde metre sütunundaki karşılıkları o değilse yani veri olmuşsa kriter alıp gri dolgulu tabloya ordaki sıralanma koşuluna bağlı olarak atması
tablomda açıklamalar yaparak ayı soru grubumu açıklamay devam ettim.
bir sütündaki verileri başka biryere sıralarken ilk listede bulunduğu gibi altlata değilde belirtilen bir sıralamada sıralanmasıyla ilgili birşey.
sorum için kendim çözüm üretmeye çalıştım ekli dosyamda nasıl çözdüğümü paylaşmak istedim.
sonuca ulaşmak için 4-5 yardımcı sütun kullanarak kullandım sayın hocalarımdan daha çabuk çözüm geleceğini düşündüğümden yardım beklemekteyim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.