• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

SIPARIS PLANLAMA ucretli

ahmethuseyin

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel2007
Saygi deger vede degerli hocalarim,ben sizler gibi kod veya yazilimci degilim
geneldeki degerli fikirlerinizi surekli takip eder ve okurum zaman buldukca,son birkac gun icin bazi degerli hocalarima ozelde bazi sorular sordum genelden sorunki belki baska katilimci arkadaslarimiza faydasi olur seklinde cevap verdiler, degilse ben genelden daha cok ozelden bugune kadar sorularimi sormustum,
eklemis oldugum ornegden daha guzel mantik varsa ben bundan mutlu olurum,ama polemik vede tartismaya inanin zamanim yok,

varmak istedigim sonucda mantikdan dolayi yanlislik varsa inanin benim param sizlerinde degerli zamanlari bosa gidiyor,ufak bir ornek daha once 6 ay gece gunduz ugrastigim bir proceyi mantikdan veya kodlardan dolayi diyelim cope atmak zorunda kaldim,bundan dolayiki once sunmus oldugum mantik dogrumu dogru sonuca varmak icin?
ilgilenen degerli Hocalarima simdiden tesekurler

Ahmet

Ekli dosyalar

Sipari takip

Saygi deger vede degerli hocalarim,ben sizler gibi kod veya yazilimci degilim
geneldeki degerli fikirlerinizi surekli takip eder ve okurum zaman buldukca,son birkac gun icin bazi degerli hocalarima ozelde bazi sorular sordum genelden sorunki belki baska katilimci arkadaslarimiza faydasi olur seklinde cevap verdiler, degilse ben genelden daha cok ozelden bugune kadar sorularimi sormustum,
eklemis oldugum ornegden daha guzel mantik varsa ben bundan mutlu olurum,ama polemik vede tartismaya inanin zamanim yok,

varmak istedigim sonucda mantikdan dolayi yanlislik varsa inanin benim param sizlerinde degerli zamanlari bosa gidiyor,ufak bir ornek daha once 6 ay gece gunduz ugrastigim bir proceyi mantikdan veya kodlardan dolayi diyelim cope atmak zorunda kaldim,bundan dolayiki once sunmus oldugum mantik dogrumu dogru sonuca varmak icin?
ilgilenen degerli Hocalarima simdiden tesekurler

Ahmet

Umarım bu eklediğim dosya işinize yarar

Ekli dosyalar

Ergun bey oncelikle tesekurler proceye goz attip ilgilendiginiz icin.
eklemis oldugunuz procede sari boyadi

Set rs = con.Execute("select [Stok Adi] from Stok")
UserForm1.Show
2 butondada

excel 2007 ve win 7 32 bit kullaniyorum bilginize.

saygilairmla
Ahmet

Stok Takip bide bunu denermisiniz

Ergun bey oncelikle tesekurler proceye goz attip ilgilendiginiz icin.
eklemis oldugunuz procede sari boyadi

Set rs = con.Execute("select [Stok Adi] from Stok")
UserForm1.Show
2 butondada

excel 2007 ve win 7 32 bit kullaniyorum bilginize.

saygilairmla
Ahmet

Umarım bu stopk ve sipariş takip işinize yarar

Ekli dosyalar

Ergun bey ben turkce pc kullanmiyorum ve bundan dolayi forumdan indirmis oldugum bir cok dosyada sorun yasiyorum ,sanirim yine ayni turkce karekterlerden dolayi son eklemis oldugunuz calismaya bakmak istedim verdigi hata bulunamadi ve sonra ActiveX hatasi ve daha sonra ucuncu haa pencersinda onariyimmi diye uyari geliyor evet dememe ragmen acilmiyor dedigim sanirim pc vede excelin yabanci dil olamsindan kaynaklaniyor bilginiz olsun istedim,
ama siz benim eklemis oldugum dosyayi incelme firsatiniz oldumu?
saygilarimla
Ahmet

Geri