• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sipariş Formundaki Girdileri Yedekleme

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Arkadaşlar
Kendim için hazırladığım stok takip ve sipariş fişi sayfalarında çıkmaza girdim. Stokları renk renk girebiliyorum. Sipariş fişine adetleri yazınca da otomatik olarak düşebiliyorum Lakin sipariş fişine yeni sipariş girmek için sıfırlamak zorunda kaldığımda bir önceki kayıt silinip stok durumu hiç değişmemiş pozisyona geliyor yani en başa dönüyor. Sipariş fişine girdiğim adetleri nasıl üst üste kaydedebilirim. yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

bir örnek vererek açıklamanız mümkünmüdür?

Şöyle ki;
a isminin siparişini girdikten sonra siparişe göre stokta azalma oluyor. buraya kadar tamam. fakat b isminin siparişini girmek için sipariş fişini temizlemek yani a isminin siparişini silmek zorunda kalıyorum. dolayısıyla a isminin aldığı ürünler sipariş fişinden silindiği için stokta hiç alınmamış gibi gözüküyor. bilmem anlatabildin mi?
Belki yedekleme yanlış bir ifade oldu. Şöyle anlatmaya çalışayım sipariş fişi her zaman yeni siparişe hazır olmalı ve kalan stok kaydının selameti içindede eski girdiğim siparişler de kayıtlı olmalı.

Arkadaşlar bu olmayacak bir şey mi? En azından bunu bileyim, boşuna uğraşmayayım.

Geri