• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sınıf istatistiği

Ekli dosyalar

Hocam bu kod yazmayı öğrenmek istiyorum çok az bilgim var nasıl bir yol izlemeliyim size özelden ulaşma şansımvar mı

Değerli Arkadaşım Merhaba

Promramcılık meraklı olduğunuz zaman çok güzel bir uğraşıdır.
Bazen saatlerce uğraşırsınız ama ortaya o kadar güzel bir sonuç çıkarki emeğinize değer.

1991 yılında Eskişehir Merkezde Reşadiye camisinin karşısındaki bir iş hanının en üst katında ismini şu an hatırlayamadığım bilgisayar eğitimi veren bir kurumdan 2 ay Programcılık ve Basic eğitimi almamla programcılığa merakım başladı.

Bu iş merak ve ilgi işi. Bu konuda İnternette çok fazla bilgi ve döküman bulunmaktadır.

Size tavsiyem özellikle excel.web.tr sitemizi takip etmenizdir.
Burada sorulan sorular verilen cevaplar ve sitedeki eğitim dökümanlarını takip etmek bile belli bir seviyeye ulaşmanıza yeterlidir.

Selamlar...

Değerli Arkadaşım Merhaba

Promramcılık meraklı olduğunuz zaman çok güzel bir uğraşıdır.
Bazen saatlerce uğraşırsınız ama ortaya o kadar güzel bir sonuç çıkarki emeğinize değer.

1991 yılında Eskişehir Merkezde Reşadiye camisinin karşısındaki bir iş hanının en üst katında ismini şu an hatırlayamadığım bilgisayar eğitimi veren bir kurumdan 2 ay Programcılık ve Basic eğitimi almamla programcılığa merakım başladı.

Bu iş merak ve ilgi işi. Bu konuda İnternette çok fazla bilgi ve döküman bulunmaktadır.

Size tavsiyem özellikle excel.web.tr sitemizi takip etmenizdir.
Burada sorulan sorular verilen cevaplar ve sitedeki eğitim dökümanlarını takip etmek bile belli bir seviyeye ulaşmanıza yeterlidir.

Selamlar...

Çok teşekkür ederim Hocam sağolun burayı hergün takip ediyorum notlar alıyorum inşallah başaracağım

Geri