Merhaba Arkadaşlar,
Bir öğretmen dostumuz için sınam değerlendirme makrosu hazırladım. Hem ilgilenenler için paylaşıma sunuyorum. Hem de makroyu geliştirmek adına yardım rica ediyorum.
Kendi makromda SELECT-CASE aşamalarını kodun içinde belirttim. Biraz daha geliştirmek ve aşamaları sayfadan belirlemek istedim 2.makro bir makro daha oluşturdum. Ama bir syntax hatası var sanırım çalışmadı.
Bir öğretmen dostumuz için sınam değerlendirme makrosu hazırladım. Hem ilgilenenler için paylaşıma sunuyorum. Hem de makroyu geliştirmek adına yardım rica ediyorum.
Kendi makromda SELECT-CASE aşamalarını kodun içinde belirttim. Biraz daha geliştirmek ve aşamaları sayfadan belirlemek istedim 2.makro bir makro daha oluşturdum. Ama bir syntax hatası var sanırım çalışmadı.
Code Sub Select_Case_MAKRO1() Dim SinavNotu As Double SinavNotu = ActiveCell.Offset(0, 1).Value Dim Basari As String If ActiveCell <> "" Then Select Case SinavNotu Case Is < 10 Basari = "Basarisiz" Case 10 To 20 Basari = "Dusuk Not" Case 20 To 50 Basari = "Ek Sinav" Case 50 To 70 Basari = "Vasat" Case 70 To 90 Basari = "Orta" Case Is > 90 Basari = "Basarıli" End Select ActiveCell.Offset(0, 2).Value = Basari ActiveCell.Offset(1, 0).Select Else Exit Sub End If End Sub |