• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

=ŞİMDİ() yazıp çıktığımızda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dEmir1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
Excel Sayfasında =ŞİMDİ() Yazıp Çıktığımızda O an ki gün ay yıL ve Saati qösteriyor yanlız ben Kaydetip çıktığımda aradan 1 saat qeçip tekrar açtığımda bana o anki saati qösteriyor ( 1 saat önce kaydetip çıktığım saati qöstermiyor ) ARadan 2 qün qeçse dahi 2 qün önce ki tarih ve saati qörmek istiyorum en son kullandığım anı yani nasıl yapabilirim..

Excel Sayfasında =ŞİMDİ() Yazıp Çıktığımızda O an ki gün ay yıL ve Saati qösteriyor yanlız ben Kaydetip çıktığımda aradan 1 saat qeçip tekrar açtığımda bana o anki saati qösteriyor ( 1 saat önce kaydetip çıktığım saati qöstermiyor ) ARadan 2 qün qeçse dahi 2 qün önce ki tarih ve saati qörmek istiyorum en son kullandığım anı yani nasıl yapabilirim..

Merhaba,

Makro ile yapabilirsiniz.

MErhaba
Sayfanın kod bölümüne kopyalayın
B:B sütünuna giriş yaparak deneyin
Bu başlığıda inceleyebilirsiniz.
http://www.excel.web.tr/f14/b1-stununa-veri-girdioimde-a1e-tarih-t95219.html#post519526
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [B1:B65536]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "A") = Format(Now, "dd.mm.yyyy hh:mm")
End Sub

Selamlar,

Kod kullanmadan aşağıdaki şekilde de kullanabilirsiniz.

Bir hücre seçin.
İlk önce CTRL+SHIFT+; tuşlarına basın. (Tarihi yazacaktır.)
Hücre aktifken bir kez boşluk (space) tuşuna basın.
Hücre aktifken CTRL+SHIFT+: tuşlarına basın. (Saati yazacaktır.)

Teşekkür Ederim..

Geri