Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar ekli dosyamda ListBox'daki veri satırına çift tıklayarak veriyi TextBox'lara alıyorum sil komutunu verdiğim zaman bazen hiç silmiyor. Bazen seçmediğim başka satırdaki veriyi siliyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık. Hocam arada satır sildiğimiz sildiğimiz zaman sıra numarası güncellenmiyor. Örneğin 3. satırı sildiğimiz zaman sıra numarası 1,2,4,5... olarak kalıyor.
Bunu fark etmiştim. Fakat siz düzenlersiniz diye müdahale etmedim. Forumda birçok örnek var. Arama yaparsanız ulaşabilirsiniz. Uğraşın yapamazsanız yardımcı olurum.
Çok teşekkürler hocam. Makro kaydet ile veriyi sildikten sonra sıra numaraları sırala yapabilirim. Hocam kaydet ve değiştir de bütün satırları metin olarak nasıl aktarabiliriz. Cells(sat, "B").Value = TextBox1.Text kodun yerine hangi kodu yazarsak aktarma ve düzeltmeyi metin olarak yapar. Aktarılan ve düzeltilen verileri bazen metin bazen sayı olarak aktarma değiştirme yapıyor satır sıralamasında güzel görünmiyor bazı hücrelerdeki veriler sağa bazıları sola yaslanmış olarak görünmüyor. Sayfa biçimlendirmesini yapıyorum yinede bozuluyor.
Çok yardımcı oldunuz hocam teşekkürler. Hocam size son olarak bir zahmet daha verecem girdiğimiz veriler B sütununa göre mükerrer ise beni uyarsın. B sütunundaki cümleye göre olursa iyi olur eğer cümleye göre olmuyorsa. ilk kelimeye göre de mükerrer olduğunu uyarırsa da olur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.