• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sil makrosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Sayın arkadaşlar ekteki göndermiş olduğum örnek dosyamda sil butonunu tıkladığımda verileri silmeden önce bana "silmek istediğize eminmisiniz? "sorusunu sorması ve evet yada hayır seçeneğini kullanarak silmek istiyorum.bu mümkünmüdür .yardımlarını bekliyorum

Ekli dosyalar

Excel sayfanıza koruma koymuşsunuz. Sayfanızda değişiklik yapamadım.
İlgili makro kodunu gönderiyorum..

Sub SİL()
Dim c
c = MsgBox("Silmek istediğinizden emin misiniz?", vbYesNo)
If c = vbYes Then Range("E9:I39").ClearContents
If c = vbNo Then MsgBox "Silme işlemi iptal edildi"
End Sub

Merhaba Dosyanız ekte...
silerken sayfa koruma şifresini açar sildikten sonra tekrar kilitler...

Ekli dosyalar

Sayın hocam sildikten sonra silme işlemi başarıyle gerçekleşti diye ekleyebilirmisiniz,BİRDE HOACAM SİLMEK İSTEDİĞİNİZDEN EMİNMİSNİZ YAZISININ ÜSTÜNDE EXEL YERİNE ALİ ÇIKMASINI VE SİLDİKTEN SONRA SES ÇIKARMASI OLABİLİRMİ.SAYGILAR

Son düzenleme:
Sayın hocam sildikten sonra silme işlemi başarıyle gerçekleşti diye ekleyebilirmisiniz,BİRDE HOACAM SİLMEK İSTEDİĞİNİZDEN EMİNMİSNİZ YAZISININ ÜSTÜNDE EXEL YERİNE ALİ ÇIKMASINI VE SİLDİKTEN SONRA SES ÇIKARMASI OLABİLİRMİ.SAYGILAR
Tabikide olabilir ekli dosyayı inceleyiniz...:cool:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Evet aynen hocam yalnız silme iptal ettiğimde gene siliyo hocam.birde silme istediğinizden eminmisiniz sesi ile silme işlemi gerçeklşti sesi ile aynı olabilirmi.sizi biraz uğraştırdım kusura bakmayın

Evet aynen hocam yalnız silme iptal ettiğimde gene siliyo hocam.birde silme istediğinizden eminmisiniz sesi ile silme işlemi gerçeklşti sesi ile aynı olabilirmi.sizi biraz uğraştırdım kusura bakmayın
Merhaba 6 nolu Mesajıma Güncelledim dosyanızı...:cool:
Dosya İsmi Security olan

Son düzenleme:
Dosya İsmi Security olan 6 nolu Mesajıma Güncelledim dosyanızı...:cool:

Evet tam istediğim gibi

Geri