Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Korhan Hocam bir şey farkettim...sorun company sütunundan kaynaklanıyor ..çünkü bu sütunu komple seçip 22 bin satırı A veya A,B,C gibi isimlerle doldurduğumda kod sorunsuz çalışıyor...bazı firma isimlerinin başında rakam falan oluyor acaba ondan olabilirmi? yani sütunda hem rakam hem metin var.
evet tekraren E sütununa 22 bin satıra X,Y,Z Yazdım...kod çalıştı...o sütunda orjinalinde işi bozan bir şey var...A,B,D veya X,Y,Z yaz aşağıya doğru çekince tüm satırları dolduruyorum kod çalışıyor ancak orjinal isimleri copy-paste yaptığımda tür uyuşmazlığı veriyor...
Korhan Hocam bir tane örnek dosya gönderiyorum...sorun yok gözüküyor ama hata veriyor.sadece tek bir tarihte deneme yaptım daha sonra tarihleri değiştirdim ama hata düzelmedi.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.