• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şifre

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili dostlar hepinize iyi tatiller diyerek belkide sitede sorulan ve benim bilgi seviyemden yukarıda olup anlayamadığım bir soruyu tekrar sormak istiyorum ilgilenip yardımcı olabilen ve yardımcı olma gayreti gösteren herkese teşekkür ederim ekteki dosyamda görüleceği üzere ali isimli 123 sifreli bir şifre menüsü var buraya ben şifrelerimi yazdıktan sonra ister excelin 1. sayfasından sonra ister 2. ve 3. sayfasından sonra çalışsın istiyorum
yani şifreler düzgün çalışarak açsında hangi sayfadan çalışırsa çalışsın herkese teşekkürler

Ekli dosyalar

Arkadaşım merhaba..
Öncelikle yaptığın dosya;
UserForm2.Label2.Caption = ComboBox1.Text
satırında hata verip çalışmıyor.
Benim uyguladığım yöntem şu :
Bu forumda bulduğum başka bir şifre dosyasını;
C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\XLSTART programının içine attım.
Excel her açılışta mutlaka bu şifre program açılıyor ve sizden kullanıcı adı ve şifre istiyor.. Giremezseniz excel kapanıyor..Uygulayın..Umarım işinizi görür

Sevgili dostlar hepinize iyi tatiller diyerek belkide sitede sorulan ve benim bilgi seviyemden yukarıda olup anlayamadığım bir soruyu tekrar sormak istiyorum ilgilenip yardımcı olabilen ve yardımcı olma gayreti gösteren herkese teşekkür ederim ekteki dosyamda görüleceği üzere ali isimli 123 sifreli bir şifre menüsü var buraya ben şifrelerimi yazdıktan sonra ister excelin 1. sayfasından sonra ister 2. ve 3. sayfasından sonra çalışsın istiyorum
yani şifreler düzgün çalışarak açsında hangi sayfadan çalışırsa çalışsın herkese teşekkürler

Merhaba.Örneğinizi inceledim ve hata userform2 çalışmanızda olmamasına rağmen siz kod kısmında userform2 yazmışsınız bu yüzden hata veriyor.Bir de tarih formatını düzelttim.Ayrıca şifre doğru girilmesine rağmen sayfa açılınca şifre ekranı hala ekranda gözüküyordu onu da düzelttim.Ekli dosyayı inceleyin.

Ekli dosyalar

arkadaşlar yapmış olduğunuz çalışmalar işimi gördü sizlere teşekkür ederim

Kolay gelsin,iyi çalışmalar..

Geri