• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sicil raporuna resim eklemek

Excel Vers. ve Dili
2003
Yapamadığım konularla ilgili açıklamaları excel dosyası üzerinde yaptım. Yardımda bulunursanız sevirinim. Daha önceden bu dosyayı gönderdim. Ama dosya hata mesajı veriyor. ilgili adresteki örnekleri inceledim. uygulamaya çalıştım ama başarılı olmadım. sabrınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

alternatif olarak ekli dosyanızı kontrol ediniz.

resimler bu dosyanın yanında olacak.

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.Umarım açıklamalr yeterlidir.

Ekli dosyalar

teşekkür ederim elinize sağlık. programı istediğim gibi yapmışsınız. sormak istedğim bir şey var "E14 teki Veri Doğrulama Bilgiler Sayfasındaki
B128 E Kadar çıkarıldı" işlemini nereden yaptınız. Yapmak istediğim excel dosyalarında hep karşılaştığım bir problem. hangi menüden yapacağımı bilmiyorum. tekrar yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
teşekkür ederim elinize sağlık. programı istediğim gibi yapmışsınız. sormak istedğim bir şey var "E14 teki Veri Doğrulama Bilgiler Sayfasındaki
B128 E Kadar çıkarıldı" işlemini nereden yaptınız. Yapmak istediğim excel dosyalarında hep karşılaştığım bir problem. hangi menüden yapacağımı bilmiyorum. tekrar yardımcı olursanız sevinirim.

ekle/ad/tanımlar (Bilgiler!$C$2:$C$500) bu bilgi aralığına (adsoyadlar) bu isimle tanımlıyoruz.

Daha sonra veri/doğrulama/liste ye (=adsoyadlar) bu tanımladığımız fonksiyonu ekliyoruz.

Geri