• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sicil Numarası Verdirme

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar yapmak istediğim şey şu VERİTABANI sayfasında B5 hücresinden başlamak üzere veriler girdikçe A5 hücresinden başlamak üzere sicil numaraları 1,2,3.... gidecek, VERİTABANI sayfasında G sütununa herhangi bir tarih değeri girildiğinde o satırı silip sicil numarasına göre ARŞİV sayfasına atılıyor VERİTABANI sayfasında yeni sicil verirken ARŞİV sayfasındaki sicil numaralarının en büyüğüne göre, yani 5 ise 6 .. vs gibi sicillendirme yapması gerek. Gönderdiğim örnekte bunu yapıyor. Fakat ihtiyacım olan şey A sütunundaki hücrelere veri girmeden de olsa dokunsam numara veriyor benim yapmak istediğim şey A sütunundaki hücrelerde herhangi bir hareket olduğunda değil tam dolu olduğunda numara vermesini sağlamak istiyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar yapmak istediğim şey şu VERİTABANI sayfasında B5 hücresinden başlamak üzere veriler girdikçe A5 hücresinden başlamak üzere sicil numaraları 1,2,3.... gidecek, VERİTABANI sayfasında G sütununa herhangi bir tarih değeri girildiğinde o satırı silip sicil numarasına göre ARŞİV sayfasına atılıyor VERİTABANI sayfasında yeni sicil verirken ARŞİV sayfasındaki sicil numaralarının en büyüğüne göre, yani 5 ise 6 .. vs gibi sicillendirme yapması gerek. Gönderdiğim örnekte bunu yapıyor. Fakat ihtiyacım olan şey bu işlemi yaparken A1, A2, A3, A4 ile B1, B2, B3, B4 satırları kullanılmayacak ve B sütunundaki hücrelere girilip çıkıldığında değil de veri girildiğinde A sütunundaki hücrelerde numara verilmesini sağlayacak şekilde kodları düzeltmek istiyorum.

Dosyanız açılmıyor maalesef, "arşiv bozulmuş" hatası veriyor. Sıkıştırmadan ekler misiniz?

Yusuf Bey ilginize teşekkürler. Tekrar gönderdim.

Ekli dosyalar

Geri