• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sheets'lerdeki Satırları Kullanarak Form Düzenlemek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xnanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Merhaba,
Konu başlığında detaylıca anlatamadım ama bir ödeme formu yapmaya çalışmaktayım söyle ki;

Excel'in 1.Sheets'de isimler ve karşısında ödenecek tutarlar yazmakta.
2.Sheets'de ise A5 için ayarladığım ödeme çıktısı formu var. (Örnek formu ekledim) VB komutuyla her bir kişi için karşısına ödenecek miktarı getirip bu forumlardan çıktı almak istiyorum. Bir tarz uygulama örneği de bulamadığım için başlık açma ihtiyacı duydum.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Kod:
Sub PrintX()
    For i = 1 To Sheets("Liste").[a65536].End(3).Row
        Sheets("Form").[b7] = Sheets("Liste").Cells(i, 2)
        Sheets("Form").[b11] = Sheets("Liste").Cells(i, 3)
        ActiveSheet.PrintPreview'PrintOut olarak değiştirin.
    Next
End Sub

Merhaba,
Konu başlığında detaylıca anlatamadım ama bir ödeme formu yapmaya çalışmaktayım söyle ki;

Excel'in 1.Sheets'de isimler ve karşısında ödenecek tutarlar yazmakta.
2.Sheets'de ise A5 için ayarladığım ödeme çıktısı formu var. (Örnek formu ekledim) VB komutuyla her bir kişi için karşısına ödenecek miktarı getirip bu forumlardan çıktı almak istiyorum. Bir tarz uygulama örneği de bulamadığım için başlık açma ihtiyacı duydum.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Kod:
Sub PrintX()
    For i = 1 To Sheets("Liste").[a65536].End(3).Row
        Sheets("Form").[b7] = Sheets("Liste").Cells(i, 2)
        Sheets("Form").[b11] = Sheets("Liste").Cells(i, 3)
        ActiveSheet.PrintPreview'PrintOut olarak değiştirin.
    Next
End Sub

Elinize sağlık çok ama çok teşekkür ederim.
İnanılmaz ufkumu açtı ve yardımcı oldu...

.

Dosyanız ekte.

.

Tekrar merhaba, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Bir ekleme yapılabilir mi acaba? Söyle ki, aynı sayfada iki form çıktı almak istiyorum (sayfayı daha ekonomik kullanabilmek için) =tutar dan iki tane yapıp veri sayfasından tekleri üste çiftleri aşağıya yazdırmak gibi aynı şekilde =adı kısmı içinde örnek uygulamayı ekliyorum baya çabaladım ama malesef içinden çıkamadım.

Ekli dosyalar

Tekrar merhaba, ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Bir ekleme yapılabilir mi acaba? Söyle ki, aynı sayfada iki form çıktı almak istiyorum (sayfayı daha ekonomik kullanabilmek için) =tutar dan iki tane yapıp veri sayfasından tekleri üste çiftleri aşağıya yazdırmak gibi aynı şekilde =adı kısmı içinde örnek uygulamayı ekliyorum baya çabaladım ama malesef içinden çıkamadım.

.

Dosya ekte.

.

Ekli dosyalar

Ellerinize sağlık çok ama çok teşekkür ederim...

Geri