• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

SGK Otomatik Login Yardım!

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın Üstadlar;
Sürekli Olarak SGK da İşe Giriş Çıkış İşlemleri İçin Siteden Girip;
Kullanıcı Adı , Sistem Şifresi, İşyeri Şifresi ve Güvenlik Kodu Girmem Gerekli (Güvenlik Kodu Sonradan Girilecek) Ben Forumda Bir Makro Buldum Uydurmaya Çalıştım Ama Beceremedim. Dosya Ektedir.Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Yardım!

Üstad bende çalıştıranmadım onun için yardım istiyorum.

Sayın Üstadlar;
Sürekli Olarak SGK da İşe Giriş Çıkış İşlemleri İçin Siteden Girip;
Kullanıcı Adı , Sistem Şifresi, İşyeri Şifresi ve Güvenlik Kodu Girmem Gerekli (Güvenlik Kodu Sonradan Girilecek) Ben Forumda Bir Makro Buldum Uydurmaya Çalıştım Ama Beceremedim. Dosya Ektedir.Teşekkürler.

Dosyayı açın giriş düğmesine tıklayın açılan userformdan güvenlik kodundaki sayıyı güvenlik anaktarına yani kahverengi text nesnesine yazın ve giriş düğmesine tıklayın.

not:Kullanıcı Adı,Sistem Şifresi,İşyeri Şifresi ni sayfadan almaktadır.

Uyarı bu uygulamalar oldukca sor ve zahmetli işlerdir onun için cevap alamıyorsunuz.
Ayrıca kullanıcı bilgilerim olmadığından deneme imkanım olmadı.

halit3

Hocam Saten Daha Önce Sizin Başka Bir Konu İçin Yaptığınız Çalışmaya Bakarak Yapmaya Çalıştım Öncelikle İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Edrim.
Bi Sorunla Karşılaşıyrum Güvenlik Kodunu Girince SGK Giri Sayfasında Tüm Kutucuklar Dolmuş Olarak Gözüküyor Fakat Sayfadan Güvenle Çıkış Yapıldı Diye Bir Yazı Çıkıyor Web Sayfasında Excell de İse Run-time error'91': çıkıyor Çöze bilirmisiniz. Teşekkürler.

Hocam Saten Daha Önce Sizin Başka Bir Konu İçin Yaptığınız Çalışmaya Bakarak Yapmaya Çalıştım Öncelikle İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Edrim.
Bi Sorunla Karşılaşıyrum Güvenlik Kodunu Girince SGK Giri Sayfasında Tüm Kutucuklar Dolmuş Olarak Gözüküyor Fakat Sayfadan Güvenle Çıkış Yapıldı Diye Bir Yazı Çıkıyor Web Sayfasında Excell de İse Run-time error'91': çıkıyor Çöze bilirmisiniz. Teşekkürler.

Yukarıdaki mesajımdada söyledim kullanıcı bilgilerim yok onun için deneme imkanımda yok

Userformdaki CommandButton1 deki kodu aşağıdaki kodla bir değiştir bakalım ne olacak irdele

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
With IE
.Document.all("isyeri_guvenlik").Value = TextBox5.Text
apiShowWindow IE.hwnd, 3
Application.Wait (Now + TimeValue("0:00:2"))
.Document.all("btnSubmit").Focus
.Document.all("btnSubmit").Click
End With
Set IE = Nothing
UserForm1.Hide
End Sub

Sayın halit3 Hocam;
Güvenlik Kodunu User Forma Yazmadan Web Sayfasındaki Kutucuğa yazıyorum Saten Diğer Alanlar Otomatik Doluyor Elinize Sağlık User Formu Görmeden Girişe Basınca Direk Web Sayfasını Görmek İçin Ne yapabilirim Teşekkürler.

Sayın halit3 Hocam;
Güvenlik Kodunu User Forma Yazmadan Web Sayfasındaki Kutucuğa yazıyorum Saten Diğer Alanlar Otomatik Doluyor Elinize Sağlık User Formu Görmeden Girişe Basınca Direk Web Sayfasını Görmek İçin Ne yapabilirim Teşekkürler.

Dosyayı tekrar ekliyorum.
Bu eklediğim dosya çalışmıyormu web sayfası açılınca zaten userform kapanıyor

Dosyayı açın giriş düğmesine tıklayın açılan userformdan güvenlik kodundaki sayıyı güvenlik anaktarına yani kahverengi text nesnesine yazın ve giriş düğmesine tıklayın.

not:Kullanıcı Adı,Sistem Şifresi,İşyeri Şifresi ni sayfadan almaktadır.

Ekli dosyalar

10 nolu mesaja dosyayı yeniden yükledim.

İyi çalışmalar birde bunu denermisiniz lütfen önce işyeri şifrenizi filan kaydedin sonra kullanın bir yerden bulup biraz değişiklik yapmıştım hak sahibi hakkını helal etsin parola LC kolay gelsin teşekkürler.

Ekli dosyalar

• SGK.xls
    SGK.xls
    350.5 KB · Görüntüleme: 39
Geri