• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Servis Programı Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan konas06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2016 Türkçe
İyi akşamlar,
Servis ve yemek planlama ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var.
Program adlı sayfadan planlama sayfasına bazı bilgilerin çekilmesi gerekiyor.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Dosyayı açıp ta farklı bir fikri oluşan arkadaş varsa tüm fikirlere açığım bilgilerinize.
Saygılar.

Ekli dosyalar

Olması gereken halini anlayamadım, bir örnek ile açıklarsanız, daha çabuk cevap alabilirsiniz.

Olması gereken halini anlayamadım, bir örnek ile açıklarsanız, daha çabuk cevap alabilirsiniz.
Sayın hamitcan ilginiz için gerçekten çok teşekkürler.
Durumu biraz daha izah etmeye çalıştım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Ekip sayısı sınırlı mı (tahminen en fazla kaç ekip olabilir. Yani aşağıya kaç satır veri gireceksiniz?)
Bu tablo kaç günlük olacak? (sağa doğru ne kadar genişleyebilecek? Tablo 1 aylık mı olacak?)
Ayrıca Saat yerine yazdığınız "Ü.İ" ne? (planlamada geçmeyecek mi?)

Son düzenleme:
Merhaba;
Ekip sayısı sınırlı mı (tahminen en fazla kaç ekip olabilir. Yani aşağıya kaç satır veri gireceksiniz?)
Bu tablo kaç günlük olacak? (sağa doğru ne kadar genişleyebilecek? Tablo 1 aylık mı olacak?)
Ayrıca Saat yerine yazdığınız "Ü.İ" ne? (planlamada geçmeyecek mi?)

Hocam merhaba,
sorulara seri bir şekilde cevap vereyim.
1- Ekip diye yazdım ancak kişi isimleri onlar, program sayfasında bu sayı en fazla 200 e kadar çıkar.
2- Bu tablo eğer dosyayı çok kasmazsa 30 günlük (bir aylık) olabilir ama bir sıkıntı verirse haftalık da yapabiliriz.
3- Planlamada saat dışında bazı ibareler geçiyor, Ü.İ , OFF gibi E gibi mümkünse bunları yani saat dışındaki bilgileri planlamada görmeyelim ama illa görmemiz gerekiyorsa da engellenemiyorsa Ü.İ, OFF gibi de vardiya bilgisi şeklinde bulunabilir. Yani bunları da bir vardiya gibi düşünebiliriz.

Çok teşekkürler.

Merhaba;
Dosyanın yavaşlığı sıkıntı verirse tabloya veri gişirlerini rahatlatmak adına hesaplamayı el ile yapın. (F9 tuşu ile tabloyu istediğiniz zaman hesaplatın)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Dosyanın yavaşlığı sıkıntı verirse tabloya veri gişirlerini rahatlatmak adına hesaplamayı el ile yapın. (F9 tuşu ile tabloyu istediğiniz zaman hesaplatın)
İyi çalışmalar.
Hocam çok teşekkür ederim.
Yaptığınız çalışmayı indirdim.
Bugün üzerinde denemeler yapacağım.
Sonuç hakkında size bilgi vereceğim.
Ellerinize emeğinize sağlık.

Geri