• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sertifika yazdırmak.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Tr.
Öncelikle Herkeze iyi paylaşımlar diliyorum .Lafı uzatmadan sorunumu sölemek istiyorum arkadaşlar.. İhtiyaç duydugum ve ögrenmek istedigim şey kısacası elimde sertifikalar var ve ben bunu excel prgramı kullanarak boş kalan yerleri isim , TC kimlik nolarını nasıl bir şey yapabilirimde excel programnda yazdırabilirim. Bana böle bir şeyin oldugu söylendi ve yani bi ayar yapılıp sertifikaların doldurulması gereken kısımlarını Excel porgramı kullanarak yazdırbilirmiyiz.yardımcı olursanız sevirim . Hepiznie Teşkkrüler..

Merhaba,
Excelde bu tür işlemleri yapabilirsiniz; ancak nasıl bir şey istediğinizi örneklemeniz gerekli. Örneğin tablonuzu oluşturun ve nasıl bir şey istediğinizi açıklayarak buraya ekleyin.

Merhaba,
Excelde bu tür işlemleri yapabilirsiniz; ancak nasıl bir şey istediğinizi örneklemeniz gerekli. Örneğin tablonuzu oluşturun ve nasıl bir şey istediğinizi açıklayarak buraya ekleyin.

Ya Örneklemegi gösteremem bilmiyorum ama şöle bir şey anlatabilirim.. Elimde eğitim sertifikaları var Ben bunların isim soy isim ve tc kimlik numaralarını noktalı olan yerleri elle yazarak dolduruyorum... Nasıl bir şey yapabilirimde Excel de isim ve tc yazdıgımda o sertifikanın boş kalan yerlerini yazdırabilir .. yani öncelikle şablon mu kurmam gerek sertifikaya göre bi kaç kişiden duydum gerekli bilgileri doldurup baskıyorsun çıkartıyor dediler basit bi işde kullanmıyacagım için güzel olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Sertifika yazdırmak

Ya Örneklemegi gösteremem bilmiyorum ama şöle bir şey anlatabilirim.. Elimde eğitim sertifikaları var Ben bunların isim soy isim ve tc kimlik numaralarını noktalı olan yerleri elle yazarak dolduruyorum... Nasıl bir şey yapabilirimde Excel de isim ve tc yazdıgımda o sertifikanın boş kalan yerlerini yazdırabilir .. yani öncelikle şablon mu kurmam gerek sertifikaya göre bi kaç kişiden duydum gerekli bilgileri doldurup baskıyorsun çıkartıyor dediler basit bi işde kullanmıyacagım için güzel olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

sN. Givemeurlife excelin bir sayfasına şablon hayirlayınız. Adı Soyadı nerede olacak tc. nosu nerede olacak gerekli bilgiler hangi hücrelerde görünmesi isteniyor gibi dana sonra girilecek olan bilgileri excelin diğer sayfasına gireceksiniz. geri kalan maus ile ister tek ister seri nasıl arzu ediyorsanız yazdırırsınız. Ben size küçük bir örnek göstereyim.

Ekli dosyalar

sN. Givemeurlife excelin bir sayfasına şablon hayirlayınız. Adı Soyadı nerede olacak tc. nosu nerede olacak gerekli bilgiler hangi hücrelerde görünmesi isteniyor gibi dana sonra girilecek olan bilgileri excelin diğer sayfasına gireceksiniz. geri kalan maus ile ister tek ister seri nasıl arzu ediyorsanız yazdırırsınız. Ben size küçük bir örnek göstereyim.

Çok teşekkürler yardımlarınız için saolun..

merhabalar. konuyu hortlatmak istemem ama bahsedilen şablonu nasıl hazırlıyoruz? sitede arattım ama bulamadım. benim de elimde sertifikalar var, isim yerleri boş. onları uygun olarak nasıl yazmalıyım ki sertifikada tam noktalı yere gelsin?
lütfen yardım :(

hazır sertifikanın sayın:......... yazan kısmına exceldeki isimleri tek tek eklemek

ekteki hazırlattığım sertifikanın sayın: yazan kısmının sağına exceldeki tablodaki ad soyadları ve aynı tablodaki görevlerini eklemek istiyorum. wordde adres mektup birleştirmeyi kullanarak çok denedim. isimlerin hepsini üst üste yazıyor. yardım ederseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Geri