• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

senelik izin sorunsalı:(

Aşağıdaki kod yaşa ve yıla göre yıllık izin hesaplar. İZİN GÜNÜ sütununa yapıştırın ve DoğumTarihi, İşeGirişTarihi ve HakEdişTarihi isimlerini Kendi tablonuzda bu alanlara denk gelen hücrelerle değiştirin (DoğumTarihi B5 gibi) . Eğer bu alanlar tablomuzda yoksa uygun konuma O sütünu ekleyin.

Kod:
=EĞER(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y")>0;MAK(EĞER(YADA(ETARİHLİ(DoğumTarihi;HakEdişTarihi;"Y")<19;ETARİHLİ(DoğumTarihi;HakEdişTarihi;"Y")>49);20;0);ARA(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y");{0;1;6;15};{0;14;20;26})))
bunu sadece işe giriş tarihine göre düzenleyebilirmiyiz ?

Düzenlenebilir. Formüldeki Tarih isimlerini tablonuz da ki hücre adresleriyle değiştirin.
Yaşa , Giriş giriş yılına (Kıdemine) göre yıllık izin hesabı :
Kod:
EĞER(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y")>=1;MAK(EĞER(YADA(ETARİHLİ(DoğumTarihi;HakEdişTarihi;"Y")<19;ETARİHLİ(DoğumTarihi;HakEdişTarihi;"Y")>49);20;0);ARA(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y");{1;6;15};{14;20;26}));0)
Giriş Tarihine (Kıdeme) göre yıllık izin hesabı
Kod:
=EĞER(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y")>=1;ARA(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y");{1;6;15};{14;20;26});0)

Düzenlenebilir. Formüldeki Tarih isimlerini tablonuz da ki hücre adresleriyle değiştirin.
Yaşa , Giriş giriş yılına (Kıdemine) göre yıllık izin hesabı :
Kod:
EĞER(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y")>=1;MAK(EĞER(YADA(ETARİHLİ(DoğumTarihi;HakEdişTarihi;"Y")<19;ETARİHLİ(DoğumTarihi;HakEdişTarihi;"Y")>49);20;0);ARA(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y");{1;6;15};{14;20;26}));0)
Giriş Tarihine (Kıdeme) göre yıllık izin hesabı
Kod:
=EĞER(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y")>=1;ARA(ETARİHLİ(İşeGirişTarihi;HakEdişTarihi;"Y");{1;6;15};{14;20;26});0)
öncelikle çok teşekkür ederim. son olarak buna bi bakabilirmisiniz.

Formülü Tablonuzun F5 hücresine yapıştırıp aşağı kopyalayın
Kod:
=EĞER(VE(BUGÜN()>E5;ETARİHLİ(B5;E5;"Y")>=1);ARA(ETARİHLİ(B5;E5;"Y");{1;6;15};{14;20;26});0)

Merhaba; bu şekilde bir yıllık izin tablosunda her sene 1 ocakta personelin yıllık izini yenilenir. otmatik olarak yıllık izine +14 gün, +19 gün veya bir Mesala (A12) deki değer + olarak eklensin istiyorum, Böyle bir imkan var mı

Merhaba; bu şekilde bir yıllık izin tablosunda her sene 1 ocakta personelin yıllık izini yenilenir. otmatik olarak yıllık izine +14 gün, +19 gün veya bir Mesala (A12) deki değer + olarak eklensin istiyorum, Böyle bir imkan var mı

Sayın Suskun Beyin 8 numaralı mesajda belirtiği gibi yapabilirsiniz. işe giriş tarihini 01 ocak olarak değiştirseniz istediğinizi yapmış olursunuz.

Sayın Suskun Beyin 8 numaralı mesajda belirtiği gibi yapabilirsiniz. işe giriş tarihini 01 ocak olarak değiştirseniz istediğinizi yapmış olursunuz.
tarih 1 ocak 2021 olduğunda herkesin otomatik olarak yıllık izinin 14 gün artmasını istiyorum, (Belli bir tarihte otomatik toplama yapabiliyor muyum)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tamamdır Şimdi anladım Teşekkür ederim :)

Geri