- Excel Vers. ve Dili
- Office 2010 & 2013 tr
Selamlar,
Web sitelerinden id, xpath vs. klasik yöntemleriyle veri alabiliyorum yada bu sitelere veri ekleyebiliyorum. Ancak daha önce karşılaşmadığım bir durum söz konusu. Tüm textler için aynı id kullanılmış. Muhtemelen döngüsel bir sistem var. Ama nasıl tanımlanabileceği ile ilgili bilgiye ulaşamadım. Böyle bir durumla karşılaşıp çözüm üretebilen oldu mu?
Website kodları aşağıdaki şekilde:
Web sitelerinden id, xpath vs. klasik yöntemleriyle veri alabiliyorum yada bu sitelere veri ekleyebiliyorum. Ancak daha önce karşılaşmadığım bir durum söz konusu. Tüm textler için aynı id kullanılmış. Muhtemelen döngüsel bir sistem var. Ama nasıl tanımlanabileceği ile ilgili bilgiye ulaşamadım. Böyle bir durumla karşılaşıp çözüm üretebilen oldu mu?
Website kodları aşağıdaki şekilde:
HTML:
<div class="row mb-12" v-if="veliBilgileri[0].sagOlu==1">
<label class="col-sm-2 col-form-label col-form-label-sm" for="telEv" style="color:red; font-weight:bolder">Tel. (Ev):</label>
<div class="col-sm-10">
<div class="row">
<div class="col-sm-12"><input type="text" :value="veliBilgileri[0].evTel" v-on:input="yeni('ev',$event)" class="form-control" @keyup="sayi" maxlength="10" id="this.veliBilgileri[0].secretID" placeholder="Yeni Ev Telefonu Yazınız"/></div>
</div>
</div>
</div>
<label class="col-sm-2 col-form-label col-form-label-sm" for="telCep" style="color:red; font-weight:bolder">Tel.(Cep):</label>
<div class="col-sm-10">
<div class="row">
<div class="col-sm-12"><input type="text" :value="veliBilgileri[0].cepTel" class="form-control" v-on:input="yeni('cep',$event)" @keyup="sayi" maxlength="10" id="this.veliBilgileri[0].secretID" placeholder="Yeni Cep Telefonu Yazınız"/></div>
</div>
</div>
</div>
<label class="col-sm-2 col-form-label col-form-label-sm" for="telIs" style="color:red; font-weight:bolder">Tel.(İş):</label>
<div class="col-sm-10">
<div class="row">
<div class="col-sm-12"><input type="text" :value="veliBilgileri[0].isTel" v-on:input="yeni('is',$event)" class="form-control" @keyup="sayi" maxlength="10" id="this.veliBilgileri[0].secretID" placeholder="Yeni İş Telefonu Yazınız"/></div>
</div>
</div>
</div>
<label class="col-sm-2 col-form-label col-form-label-sm" for="eposta" style="color:red; font-weight:bolder">Eposta Adresi:</label>
<div class="col-sm-10">
<div class="row">
<div class="col-sm-12"><input type="text" :value="veliBilgileri[0].eposta" v-on:input="yeni('eposta',$event)" class="form-control" id="this.veliBilgileri[0].secretID" placeholder="Yeni E-posta Adresi Yazınız"/></div>
</div>
</div>