Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Arama motorunda "Selamlar bılen varsa sevınırım" yazarak arama yaptırın. Veri buluyorsanız bulduğunuz örnekten yararlanın. Bulamıyorsanız bu işte bir terslik olduğunu düşününün ve Site kurallarını okumakla işe başlayın.
Kuralları okuyunca başlığın yanlışlığını anlayacaksınız. İlk yapmanız gereken başlığı değiştirmek... Örn: "Tablodan belirlenen kritere göre veri almak" uygun bir başlık olacaktır.
Daha sonra sorunuzun anlaşılır olması için örnek dosya ekleyerek;
"1311 ankara 123456 " Verilerim A,B ve C sütununda bu şekilde devam ediyor.
D1 hücresine "1311" yazarsam E1 hücresine "ankara" ve F1 hücresine "123456" verisini nasıl alabilirim?
Şeklinde açıklarsanız birden fazla çözüm bulacağınıza eminim.
İyi çalışmalar.
sayın muygun hocam benim soruma yönelik hiçbir hocamdan ve sizlerdende yanıt gelmedi.
acaba olanaksız bir şey mi yoksa beklemeye devam edeyimmi
birçok sorumu yanıtsız bırakmayan sizlerin bu sorumuda çözeceğinizden eminim.
sayın ömer hocam yurttaş hocam nejdet hocam uzmanamele hocam sizlerden yardım bekliyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.