• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

seçilen bir veriye göre diğer verilerin otomatik atılması

elektrik61

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007
öncelikle herkese kolay gelsin . ek de gönderdiğim dosyada değişenler sayfasında herhangi bir işin adını şeçtim diyelim. bu otomatik olarak ön sayfa ve iç sayfa sayfalarındaki yerlerine gitmektedir. benim istediğim ise ana sayfa sayfasındaki diğer değişenleri iç sayfa ve ön sayfaya otomatik olarak atma şansım varmıdır. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .
kolay gelsin

Ekli dosyalar

Merhabalar
Dediğiniz yapılabilir ama önce dosyanızda biraz düzenleme yapmalısınız. "Ana sayfa" sayfasındaki yüklenici firma sütunundaki firmalar ile "önsayfa" sayfasındaki Q41'deki firmalar aynı olmalı. Ayrıca Q44-Q50 aralığındaki bilgileri nereden alacağız onlarıda işaretler misiniz?

erdal öncelikle teşekkür ederim. dediğiniz düzenlemeleri yapacağım zaten. q41 ve aşağısındaki veriler anasayfa da işin adının yanındaki veriler onları düzenleyeceğim benim öğrenmek istediğim işin mantığı. yardımlarınız için yeniden teşekkürler

İşin mantığını öğrenmek istiyorsanız sitedeki düşeyara örneklerini ve İndis,kaçıncı örneklerini inceleyiniz. İyi çalışmalar.

erdal bey yardımlarınız için teşekkür ederim kola gelsin

Geri