Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben iki adet seçenek düğmesi(aktive x denetimi) grubu oluşturdum. ben her iki grupdan birer seçenek seçmek istiyorum. nasıl yapabilirim. bir grupdan seçtiğimde diğer grupda seçili olan silinmesin istiyorum. nasıl bir kod yazmalıyım.
merhaba sayın ilkay.gmf!!! sorunuzu doğru anladı isem; bildiğim kadarı ile seçenek düğmesinde böyle bir özellik yok. kod ile yapılabilirmi bilmiyırum.onay kutusu işinize yarar mı? denemenizi tavsiye ederim.saygılar!!!
teşekkür ederim Ayşavkı. onay kutusu işimi görmüyor.ben bu iki ayrı gruptan seçtiğim seçeneklere göre farklı makrolar çalıştırmak istiyorum. farklı iki ayrı sonuç istiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.