• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

seçeneğe göre işlem

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
Herkese merhaba!!! daha önceden sayın Levent bey'in cevapladığı dosyada hasıl olan yeni bir ihtiyaç nedeni ile konuyu yeni bir başlık altında açmak daha doğru olacak diye düşündüm.yapmak istediğim husus userform3 te hangi optıonbuton yada optıon butonlar seçili ise onun karşılığı olan işlemleri yaptırmak istiyorum.dosyada da izahat yapmaya çalıştım,umarım mümükün olan bir husustur.kendim forumdan öğrendiklerim ile yapmaya çalıştım ama beceremedim.yardımlarınızı istirham etmekteyim. saygılar!!!

Ekli dosyalar

Sayın Prgramer!!! ilginiz için teşekkürler.yanlız;ikili olarak yada üçlü olarak seçim yapıp kesinti yaptırabilirmiyiz örneğin; kdv ile damgayı(binde 825 olan)veya damga ile kararı veya üçünü aynı anda vs...birde hangi kesintiler yapıldı ise textbox5 e kesinti toplamını yaptırabilirmiyiz saygılar!!!

Son düzenleme:
Sayın programer!!! emeğinize sağlık ancak yuvarlamalarda virgülden sonra ki rakamları dikkate almıyor,toplam textbox da virgülden sonra iki haneye göre duyarlı olabilirmi? sanırım aşagı yuvarlıyor saygılar!!! örneğin 12 yazdığımızda yüzde 18 i 2.16 bu doğru ancak textbox5 2.00 olarak toplamakta,2.16 olarak toplatabilirmiyiz.diğerlerinde de aynı durum söz konusu. saygılar!!!

değerli arkadaşlar textbox5 te nasıl bir yuvarlama yaparak virgülün sağındaki rakamlarda toplamda dikkate aldırılabilir?

arkadaşlar textboxta nasıl bir işlem yapmalıyımki virgülden sonrasınıda toplasın.örneğin 2,13+2,14=4,27 gibi bir sonuç

fikri ve tavsiyesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum saygılar!!!

Sayın Levent Bey!!! çok teşekkür ederim;günlerdir deneme yanılma yolu ile bulmaya çalışıyor idim.gerçekten çok teşekkür ederim. SAYGILAR!!!
Birçok arkadaş için çözüm olacağına eminim.

Son düzenleme:
Geri