• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayıyı yazıya çevirmek

Korhan Hocamın dediği gibi birçok çözülmüş örnek mevcut.Yapamazsanız aternatif olsun

Ekli dosyalar

Korhan Hocamın dediği gibi birçok çözülmüş örnek mevcut.Yapamazsanız aternatif olsun
Sayın mustafa1207 sizin mantığınızı anlamak mümkün değil, arkadaşa çözüm diye verdiğiniz dosya tamamen bir bulmaca gibi. Ne yapmaya çalıştığını şahsen anlayamadım.
Yazıyla yazılan yerde sayfa1 a22 hücresine yönlediriyorsunuz, ancak bu hücrede herhangi bir ifade yok. Zaten sayfada yok gizli. Belliki bir makro ile çözüm bulunmuş konu.
Ancak bu soruyu soran birinin (hatta benim kodlara baktığımızda bu sayfa1 ve kodların gizlenmiş olduğu görünmekte) sizin bahsettiğiniz bu dosyayı incelediğinde neye ulaşmasını bekliyorsunuz.
Sanki maksadınız yardımcı olmak değil, excel bilginizi ispatlamak niyetindesiniz.
Site yöneticilerinin bu konuyu dikkatine sunarım.
Selamlar.

Kesinlikle art niyet düşüncesi yada benim excel bilgim şöyle iyi böyle iyi diye böyle birşey yapmadım.Zaten bu kadar iyi olsaydı İsmimin yanında "UZMAN" yazardı. Bu kadar serzenişe gerek yok benim acemiliğime gelmiş. Madem sayfanın gizli olduğunu anladınız; Biçim,Safya gösterden sayfayı çıkartıp daha rahat anlardınız. Siz sadece sayının şu hücreye yazmasını istemişsiniz bende bunu yaptım ama Korhan Hocamın dediği gibi kendinizin araştırıp bulmanız daha iyi olur.Çünkü çok fazla işlenen bir konu

Geri