• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayısal sonuçlarını haftalara göre dağıtma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Merhaba, benim sorum belki çözümü basit olan bir şey olacak ama;

'sonuclar' isimli çalışma sayfasında A=Haftalar 1-706, B=Top1,C=Top2, D=Top3, E=Top4, F=Top5, G=Top6 olacak şekilde tüm sonuçları listeledim.
Başka bir çalışma sayfasında ('stats'), 1.satır B1'den başlayarak sayılar 1-49, ve 1.sütun A2'den başlayarak 1-706 haftalar olacak şekilde yerleştirdim. Şimdi muhtemelen bir makronun 'sonuclar' içerisinden veriyi çekerek örneğin 2.hafta 4 no'lu top çıkmışsa E3 hücresine örneğin X-Çarpı işareti koymasını ve bunu tüm sayı ve haftalar için yapmasını istiyorum. Bir yolu var mı? Teşekkür ederim.

Merhaba,

Öneri ;

2003 formatında (.xls), örnek bir dosya eklemeniz, hem çabuk, hem de doğru çözüm almanıza yardımcı olur,

Dosyanızda, olabildiğince çok örnek ve açıklama yapmalısınız.

Teşekkür ederim.

Öneri için teşekkürler. 2003 formatında ilgili dosya görüş ve yardımlarımız ektedir. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba, benim sorum belki çözümü basit olan bir şey olacak ama;

'sonuclar' isimli çalışma sayfasında A=Haftalar 1-706, B=Top1,C=Top2, D=Top3, E=Top4, F=Top5, G=Top6 olacak şekilde tüm sonuçları listeledim.

Başka bir çalışma sayfasında ('stats'), 1.satır B1'den başlayarak sayılar 1-49, ve 1.sütun A2'den başlayarak 1-706 haftalar olacak şekilde yerleştirdim. Ş

imdi muhtemelen bir makronun 'sonuclar' içerisinden veriyi çekerek örneğin 2.hafta 4 no'lu top çıkmışsa E3 hücresine örneğin X-Çarpı işareti koymasını ve bunu tüm sayı ve haftalar için yapmasını istiyorum. Bir yolu var mı?
(örnek dosya bir önceki post'un ekindedir.)
Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık.

Geri