• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayı yerine * gelmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marryy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
MS Excel 2007
Merhaba

Ufak bir sorum olacaktı. Excel de bir hücreye dışardan veri gönderiyorum. Bu veri 16 haneli bir rakamdan oluşuyor. Benim istediğim Exceldeki hücrede 16 haneli rakamdan ilk 4 ü ve son 4 ü görünsün. aradaki 8 rakam yerine * işareti gelsin.
Örnek vermek gerekirse hücrede görünmesini istediğim görüntü 1234/*****/1234

Bu sorun çok acil umarım bir çözüm yolu bulabiliriz.
Teşekkürler

Merhabalar
Aşağıdaki formülü deneyin.
=SOLDAN(FORMÜLÜNÜZ;4)&"/********/"&SAĞDAN(FORMÜLÜNÜZ;4)

Öncelikle teşekkür ederim bu kadar hızlı geri dönüş yaptığınız için

Formülden kastınız nedir anlayamadım. birde umarım doğru anlatabilmişimdir sayı excele gelirken 16 hane geliyor ama ben ilk4 görünsün son 4 görünsün aradaki rakamlar * olarak görünsün istiyorum.

hımm anladım ama şöyle bişi var bu veri programdan textboxtan geliyor. Excelde başka bir hücrede görünmesi amacın dışında zaten hani a2 de normal sayılar b2 de istenilen şekilde oluyo. şöyle bişey olabilir mi acaba a2 ye normal sayı gelsin fakat gizleyelim görünmesin bu rakamlar

A sütununun üzerine gelip sağ tıklama sonucu gizle butonu ile sütunu gizleyebilirsiniz.

tşk ederim. Şöyle bir şey yaptım bende satır veya sütun gizlemedim sadece içinde verinin görüntülenmesini gizledim oda işimi gördü zaten :)))
Yardımlarınız için tekrar tşk ederim

Rica ederim, makro ve vba seviyesinde daha uygun bir çalışma yapılabilirdi ancak bu tarz bir çalışmaya bilgi ve birikimim yeterli değil ne yazık ki. Yardımcı olabildiğime sevindim.

Geri