• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayı ve Yazıyı Otomatik Yazma

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Merhaba arkadaşlar;

Elimde 1. hafta 2. hafta 3. hafta....... diye sıralama yapmam lazım ve 2000e kadar bu sıralama devam edecek şimdilik sorun şu office xpde 1ve 2. haftayı seçip aşağıya doğru taşıdığımızda ne kadar aşağıya çeksem devam ederdi ama 2010 kullanıyorum ve aynı işlemi ona yaptığımda seçtiğim 3 satırı kopyalıyor. Sıralamayı nasıl sürükle bırakla devam ettirebiliriz. Teşekkürler.

54544z.png

Sayın myefsane

1.hafta şeklinde birleşik yazarsanız aşağıya doğru sürüklediğinizde artan olarak devam etmez. fakat 1. hafta (1. boşluk hafta) şeklinde yazarak aşağıya doğru sürüklediğinizde problem olmayacağını düşünüyorum.

Noktayı kaldırarak işe yaradı. Ancak bana noktalı lazım. Daha önceki girdilere baktığımda tek tek yapması imkansız gibi noktalama da var. Acaba başka bir yolu mu var?

@Gökhan Polat
Yukarıda ki resimde zaten boşluk bırakılarak yazılmış hali olmadı.

Gökhan Polat hocamın dediğini uygulayın oluyor. 1.(boşluk)Hafta şeklinde...

evet ben de denedim boşlukla birlikte yazınca luyor üstelik noktalı şekilde yazılabiliyor

Sayın myefsane

Noktayı kaldırarak işe yaradı. Ancak bana noktalı lazım. Daha önceki girdilere baktığımda tek tek yapması imkansız gibi noktalama da var. Acaba başka bir yolu mu var?

@Gökhan Polat
Yukarıda ki resimde zaten boşluk bırakılarak yazılmış hali olmadı.

o Halde ekteki dosyayı kullanabilirsiniz. C Sütunundaki verileri kopyalayarak D sütununa Özel Yapıştır/Değerleri komutunu kullanın.

Ekli dosyalar

Süper fikir teşekkür ederim.

Geri