Sayfayı kısımlara ayırmak

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Merhabalar . Arkadaşlar bu konuyu makro bölümünde açtım ama cevap alamadım .Son kez burada şansımı deneyeyim dedim :(. Acil çözmem lazım . satış rakamlarını içeren bir excel çalışmam var . Bu sayfa da çeşitli ve çok sayıda firmalara ait satış bilgileri var . Benim yapmak istediğim örnektede gösterdiğim gibi firma ve bu firmalara ait bilgilerin ayrı ayrı aşşağıda sayfalar halinde sıralanması . Ayrıca çalışmam örnektekinden çok daha uzun . yardımlarınızı bekliyorum . ..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Üstat süpersin emeğine sağlık . Vallağa çok güzel olmuş . Sana ne kadar teşekkür etsem az . Kurduğun formatı , aşşağıda ki eklentiye eklediğim excel dosyama uyguladığımda tek sorun galiba 15 . çalışma sayfadan sonraki çalışma sayfaları boş . Bir de dostum net tutar gözükmüyor. Eğer ufak rütuşlarla halledilecek birşeyse ve yardım edersen çok sevinirim. Olmazsa da canın sağolsun bu hali bile çok işime yaradı . Teşekkürler .

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
işte olay budur .. hocam ellerin dert görmesin çok teşekkürler ..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
hocam 1 soru

hocam merhabalar. Arkadasin sorusuna ek birseyler soracagim
nasil olduda formul aynı oldugu halde ek bir kolon ekliyor macro. zira ayni seye ihtiyacaim var bir kac kolon eklemeye

ekle /ad/tanımla dan yapılıyor örnekte ekle/ ad tanımlaya bakarsanız veri tabanı diye bir ad var onu formüldede göreceksiniz o nasıl oluyor derseniz bir örnek gönderiyorum yapamazsanız bakarız... artık...