• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfayı dosyalara aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezer32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2016 TR 64 Bit
sn üstadlar kusura bakmayın 2 gündür aradım ama bulamadım forumda ekteki dosyanın sayfasını bi klasörün içinde bulunan 350 dosyanın içine çalışma sayfası şeklinde ekleyebilmek istiyorum mümkün mü teşekkürler

Ekli dosyalar

SN halit elinize sağlık bunu indirmiştim tek tek atan var ama hepsni göndereni yokdu tekrar baktım bulamadım ordaki adı farklı olabilirmi

(Bu sayfayı klasördeki bütün dosyaların içine kopyala)

SN halit elinize sağlık bunu indirmiştim tek tek atan var ama hepsni göndereni yokdu tekrar baktım bulamadım ordaki adı farklı olabilirmi

(Bu sayfayı klasördeki bütün dosyaların içine kopyala)

yukarıdaki mesajımda parantez içinde yazılı düğmeyi sayfada buldunmu.?

kusura bakmayın halit bey sabah indirmiştim uğraşırken silmişim sanırım tekrar indirince gördüm elinize sağlık

bi ricam daha var onuda çözebilirmisiniz 2 klasör içinde 300 er dosya var isimleri aynı fakat içindeki veriler farklı benim ricam bu klasörlerden birinin içindeki verileri çalışma sayfası olarak diğerine aktarmak yani 300 dosyanın safyası diger 300 dosyanın içine sayfa olarak yerleşmesi olmazsada saolun varolun ...

yukarıdaki mesajımda parantez içinde yazılı düğmeyi sayfada buldunmu.?

kusura bakmayın halit bey sabah indirmiştim uğraşırken silmişim sanırım tekrar indirince gördüm elinize sağlık

bi ricam daha var onuda çözebilirmisiniz 2 klasör içinde 300 er dosya var isimleri aynı fakat içindeki veriler farklı benim ricam bu klasörlerden birinin içindeki verileri çalışma sayfası olarak diğerine aktarmak yani 300 dosyanın safyası diger 300 dosyanın içine sayfa olarak yerleşmesi olmazsada saolun varolun ...

Sizin söylediğiniz bu çok karışık bir şey hangi dosyadaki sayfa hangi dosyaya aktarılacak böyle karışık işler olmaz bunun yerine yukarıdaki mesajdaki linkdeki dosyanın yaptığı işi yapmak daha iyi ve kullanışlı olanı budur.

teşekkürler üstad saolun varolun sürükleyerek yaparım olmassa

Geri