• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru Sayfaya Pdf Ekleme

Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Merhabalar,

Personel İcra Dosyalarını takip ettiğim bir çalışma kitabım var sayfa 1 de tablo yapıyorum sayfa 2 'ye ilgili icra yazısının görselini eklemek istiyorum. Ekle kısmından resim olarak eklendiğini gördüm pdf olarak bir dosyayı sayfaya yerleştiremiyor muyuz acaba ?

Veya bunu köprü atayarak mı yapmak gerekir ?

Ekli dosyaya bakın .... Böyle bir şey mi istiyorsunuz?

.

Ekli dosyalar

Düğmeye tıklayınca ne yapılacak, sayfaya gömülmüş olan PDF dosyası mı açılacak ?

.

Düğmeye tıklayınca ne yapılacak, sayfaya gömülmüş olan PDF dosyası mı açılacak ?

.

aslında ben ikinci sayfaya ilgili pdf excelde ekran kırpma ile yerleştirdim, o sayfaya gitmek içinde düğme ile geçen hafta burdan öğrendiğim ile sorunu çözdüm fakat yapmak istediğim;

köprü gibi düğme vasıtasıyla ilgili pdf açılabilir mi? yani direk düğme tıklandığında körpü çalışması ilgili pdf ekrana açılması

PDF dosyası benim eklediğim örnek dosyadaki gibi Excel dosyasının içine gömülmezse, Excel dosyasını başka bir bilgisayarda açarken köprü olarak eklediğiniz PDF dosyası eğer o bilgisayarda yine aynı dosya yolunda bulunmazsa sorun yaşarsınız.

.

PDF dosyası benim eklediğim örnek dosyadaki gibi Excel dosyasının içine gömülmezse, Excel dosyasını başka bir bilgisayarda açarken köprü olarak eklediğiniz PDF dosyası eğer o bilgisayarda yine aynı dosya yolunda bulunmazsa sorun yaşarsınız.

.

İlginiz için öncelikle teşekkür ederim, ilgili dosya ortak ağ üzerinde çalışıldığı için ortak ağı gören kişilerle paylaşılacak ama sizden her iki yolunda yöntemini öğrenirsem sevinirim.

Geri