• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfaya geri dönme

manisali50

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Private Sub Workbook_SheetBeforeDoubleClick(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
Sheets("Sayfa1").Move Before:=ActiveSheet
End Sub

Arkadaşlar merhaba
Bu kodlarla içinde bulunduğumuz sayfada herhangi bir hücreye çift tıklayınca “Sayfa1” e geri dönüyoruz.
Kullandığım çalışma kitabında 174 sayfa var.Diyelim ki 130. sayfada çift tıklayıp ana sayfaya,yani “Sayfa1”e geri dönüyorum.Ama Sayfa1 130. sayfanın yanına geliyor.. Sayfa1’in en başta kalmasını sağlayabilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler

Private Sub Workbook_SheetBeforeDoubleClick(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
Sheets("Sayfa1").Move Before:=ActiveSheet
End Sub

Arkadaşlar merhaba
Bu kodlarla içinde bulunduğumuz sayfada herhangi bir hücreye çift tıklayınca “Sayfa1” e geri dönüyoruz.
Kullandığım çalışma kitabında 174 sayfa var.Diyelim ki 130. sayfada çift tıklayıp ana sayfaya,yani “Sayfa1”e geri dönüyorum.Ama Sayfa1 130. sayfanın yanına geliyor.. Sayfa1’in en başta kalmasını sağlayabilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler

sayfa1'i en başa alınız ve kitabınızın kod bölümünün thisworkbook bölümünde bulunan bu kodu
Kod:
Sheets("Sayfa1").Select
End Sub
bununla değişiniz.

Üstadım tamamdır..Yalnız ufak bir değişiklik yaptım öyle çalıştı..Kendi sayfasına değil de Thisworkbook bölümüne attım kodları öyle çalıştı..Kendi sayfasında bir değişiklik olmadı..
Çok çok teşekkür ederim..Şu forumdaki değir sorumla da bir ilgilenir misiniz?

Üstadım tamamdır..Yalnız ufak bir değişiklik yaptım öyle çalıştı..Kendi sayfasına değil de Thisworkbook bölümüne attım kodları öyle çalıştı..Kendi sayfasında bir değişiklik olmadı..
Çok çok teşekkür ederim..Şu forumdaki değir sorumla da bir ilgilenir misiniz?

üstteki mesajımda belirmiştim thisworkbook bölümüne atınız diye
rica ederim
kolay gelsin :mutlu:

Geri