Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar,
Ben aranıza yeni katıldım ve bir soru sormak istiyorum,excele buton koymak istiyorum,ancak butonun üzerindeki yazıyı değiştirebilmeliyim,bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Sayın lifo,
Foruma hoşgeldiniz.
Butonun üzerindeyken mouse'ın sağ butonuna tıklayın. Açılan listeden "Düzenleme Kutusu" seçeneğini tıklayın.
Butonun üzerindeki yazıyı bu şekilde değiştirebilirsiniz.
Excelin içine yerleştirmek istediğin resimleri(Sizin buton olarak kullanacağınız) bir resim editörü ile düzenleyip excele yapıştırman gerek.
Excel'in kendi düğmeleri (Buton) Formlar>>Düğme ile yerleştirip istediğinizi yazabilirsiniz.
Aslında anlatmak istediğim butonun sayfada aşağılara doğru ilerledikçe devamlı görülmesiydi,böylece istediğim zaman butonu kullanabileğim,sayfada buton aramak zorunda kalmıycam.yardımcı olursanız sevinirim.
Sanırım bölmeleri dondur işlevini bir kaç kere kullanamıyoruz ben zaten bu işlevi sayfayı yatay ayırmak için kullanmıştım.hem böyle yapınca bütün satırı görüyorum ama ben sadece buton görünsün istiyorum.
Menüden Görünüm>araç çubukları yolunu takip et Formlara tıkla açılan kutudan düğme yi al istediğin yere bırak...
Basit bir soru.:hihoho:
Bu butonlar ne işe yarıyor.:kafa:
Properties/caption bölümünde isim yazılıyor.Peki diğer bölümlerde ne yapabiliriz.
Teşekkür ederimost:
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.