DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba İhsan Bey,
Dosyada Performans sheet'inde N3 hücresinde , dosyadaki diğer sheetlerin listesi var. Hangi sheet'i seçersem o sheetdeki A2:K34 arasındaki herşeyi bu sayfaya getirmesi aslında istediğim.
Merhaba İhsan Bey,
Tamamen doğru. N3 de hangi sheet i seçersem o sheet içerisindeki bilgileri performans sheet'ine aynen getirsin istiyorum. İçerik ve tablolar değişmeyecektir.
Yalnız A2:K34'ü gerektiğinde manuel olarak örneğin A1:O70 yapabiliyor olmam lazım.
İhsan Bey,
Çok Teşekkür ederim yolladığım 2. dosyaya i formulleri uyguladım ve başarılı oldu. Mantığını kavramak açısından birşey sorumak istiyorum.
=EĞER(DOLAYLI("'"&$N$3&"'!b3")="";"";DOLAYLI("'"&$N$3&"'!b3")) burada sayfayı nasıl gösteriyorsunuz?
Bu çalışma ile ilgisi yok ama şöyle bir deneme yapmıştım;
=DÜŞEYARA($O2;Ortalama!D3:S74;7;YANLIŞ) Bu formül istediğim gibi çalışıyor yalnız diyelimki birden fazla sayfa var ve o sayfaları ben formülde tek tek yazmak yerine A1 hücresinde liste olarak gösteriyorum. Formülü;
=DÜŞEYARA($O2;A1!D3:S74;7;YANLIŞ) olarak değiştirirsem hata veriyor. Bu nedenle sayfayı nasıl gösterdiğinizin mantığını öğrenmeyi isterim.
Yardımlarınız için çok teşekkürler.
DÜŞEYARA($O2;DOLAYLI("'"&$A$1&"'!!D3:S74");7;YANLIŞ)
İhsan bey,
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Dolaylı fonksiyonunu biraz inceleyip deneyeceğim.
Hoşça kalın.