• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalardan ay toplamı ve toplam almak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan styla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba

Bir çok sayfada ay toplamı degerler ve tutarları ana sayfada toplamk istiyorum . ekli dosya içinde yapmak istediğim mevcut, yardımlarınız için şimididen teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

tşkler.. ama tam istediğim gibi değil çünkü gönderdiğim dosyanın yan tarafında karşılaştırmada yapıcam ben

nasıl bir karşılaştırma olacak bu yapacaklarınızı net bir şekilde anlatırsanız başka arkadaşlarda katılrı daha kolay yardım alırsınız.

yan tabloda firma tutarları var o bölümde bi sıkıntım yok sadece ekli dosyadaki verileri belirtilen yerlere yazması yeterli olucak..

Merhaba

Bir çok sayfada ay toplamı degerler ve tutarları ana sayfada toplamk istiyorum . ekli dosya içinde yapmak istediğim mevcut, yardımlarınız için şimididen teşekkür ederim..

Merhaba,

ana sayfa L4 hücresine formülünü yazarak tablonun diğer hücrelerine kopyalayınız..

Kod:
=EĞER($K4="";"";TOPLA.ÇARPIM((METNEÇEVİR(DOLAYLI("'"&$K4&"'!B7:B100");"aaaa")=ARA(2;1/($L$2:L$2<>"");$L$2:L$2))*(DOLAYLI("'"&$K4&"'!C7:C100")=L$3)*(DOLAYLI("'"&$K4&"'!E7:E100"))))

.

Çok teşşekkkür ederim çok sağolunn.. Fakat bu nasıl bi formuldur supersinizz valla :))

Geri