• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalara DaĞitirken Ekleyerek Gİtsİn

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Arkadaşlar benim sorunum.ekteki dosyada giriş sayfasındaki bilgileri sayfalara dağıtırken dağıttığı sayfada bir alt satıra ekleyerek gitmesini istiyorum.ama yapamadım.

Arkadaşlar benim sorunum.ekteki dosyada giriş sayfasındaki bilgileri sayfalara dağıtırken dağıttığı sayfada bir alt satıra ekleyerek gitmesini istiyorum.ama yapamadım.

Sayın h.aykol. dosyanız ekte,

dosyada kullanmış olduğum kodları Sayın Yurttaş üstadımın

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=19841&highlight=SAYFALARA+DA%D0IT linkindeki (16.mesajdaki) örnek dosyasından alarak sizin dosyanıza uyarladım, umarım işinize yarar.

Sayın gezgin böyle değil girişten yazdığım her türlü veriyi atıyorum(KAKK) satırındaki bilgileri Kaç defa sayfalara dağıt diyerek düğmeye tıklarsam okadar aktaracak.girişteki veriler aynıda olsa sayfalara aktarırken alt satırlara ilave ederek gidecek.

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim değerli ayhan.ben istediğim hücrenin üzerine çift tıklayınca o satır ilgili sayfaya gitsin istiyordum. ama bu da işimi görür.teşekkür ederim.

Selamlar,

Siz hücreye çift tıklayınca aktarmak istiyorum diye belirtseydiniz yardımlarda bu yönde olacaktı.

Üstteki mesajımdaki dosyayı güncelledim incelermisiniz.

TeŞekkÜr Ederİm DeĞerlİ Ayhan

Geri