• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sayfalara dağıtımı userforma uyarlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gmm

arkadaşlar sayfalara dağıtım örneğini userform haline getirebilirmiyiz? Userforma getirdiğimizde vardiya,öbf no ve fabrikaya göre üçlü seçim yaparak raporlama veya sayfalara dağıtımı sağlayabilirmiyiz?

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sizin öncelikle bir örnek hazırlayıp eklemeniz gerekiyor.Bu şekilde çözüme ulaşmanız daha kolay olacaktır. Bu şekilde soru sorduğunuzda oldukca zaman kaybı yaşıyabilirsiniz.

Dosyanızda ne istiyorsanız userform vs gibi hazırlayıp dosyayı öyle ekleyin. Kodlama konusunda emin olun daha çabuk yardım alabilirsiniz.

Şunu unutmamalısınız sitede sorulan sorulara cevap veren uzman ve diğer arkadaşlarımız günlük iş hayatları içerisinde boş/müsait zamanlarında cevap yazmaya çalışıyorlar. Bu şekilde sorulan sorularla pek zaman harcamak istenmiyebilir.

İyi çalışmalar.

iki örnek yaptım ama bunumu istiyon anlıyamadım

Private Sub CommandButton1_Click()
If OptionButton1.Value = True Then
Worksheets("veri").Cells(2, "H").Value = Worksheets("Sayfa1").Cells(2, "C").Value
End If
End Sub
Private Sub CommandButton2_Click()
If CheckBox1.Value = True Then
Worksheets("veri").Cells(2, "H").Value = Worksheets("Sayfa1").Cells(2, "C").Value
End If
End Sub

örneğini verdiğin linkten indirdiğim dosyayı anlayamadım sadece istediğim 3 kısma göre seçim yapıp raporlama yani excel girilen verilerin içinden etilen fab. 33 öbf numaralı işleri 08/16 vardiyasında kaç tane yapılmış onu ayırt etmek derdim

Geri