• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arasında iletişim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan strap1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 Türkce
Kısaca sorumu özetlemek istiyorum:
Ben bir excell çalışma kitabında sayfalarımı ay isimleriyle isimlendirerek her ay bana gelen malzemeyi yazıyorum. Ayrıca geçen aylardan gelen toplam malzeme sutunum var diğer aylardan kalan malzeme yeni aya aktarılıyor bu şekilde. Ürünlerim a1, a2 ürün ismine göre gruplayarak yazdım.
örneğin sayfa 1de b1, b2 ..... hücresi benim gıda, temizlik züccaiye ürünlerimin diğer aylardan gelen sutunum.
sayfa 2 de gıda bölümüne yeni ürün eklediğimde sayfa 1 deki satır sayısında örneğin züccaciye ürünlerim var onların toplam miktarını sayfa 2 aktarıyor.

Benim istediğim sayfa 2 yeni ürün eklediğimde sayfa 1 'e de eklesin veya sayfa 2 ye eklediğim yeni ürün satırına diğer sayfadan bilgi almasın ancak sayfa 2 ye aktarılan diğer aylardan gelen toplam mazleme miktarında, sayfa 1 den aldığı bilgilerde bir değişiklik olmasın. sayfa 3 içinde bu geçerli olacak sekilde.

Bunun uygulanabilirliği varmı veya sizlerin önerebileceği bir yöntem varsa önerirseniz çoook tesekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba;
1-Siteye hoş geldiniz.
2-var.
3-bir ürünadı sayfası oluşturarak ve bir dizi işlev kullanarak yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Not: ilk 3 maddenin uygulaması 2. şahıslar için "örnek dosya" gerektirir.

Sayfa iletişimi

Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Çalıştığım dosyayı özet şeklinde hazırlayıp ekte sizlere gönderiyorum.

Dosya içerisinde ocak 2013 sayfasında sarı ile dolgulu kısım benim problem yaşadığım kısım. Bu işlemi genel olarak uygulamak ve daha kullanışlı hale getirmek istiyorum sizlerin yardımıyla.

Bu çalışmamın amacı bana gelen malzemeyi miktarını girerek günlük olarak depodan çıkan malzemeyi yazarak ay sonu kullandığım ve elimde kalan malzeme miktarını görmek.

Şimdiden teşekkür ederim.
Cevabınızı bekliyorum...

Ekli dosyalar

Merhaba;
Öncelikle sayfalarınızın aynı formatta olmasını sağlayın
Eki inceleyin.
Takıldığınız nokta olursa yazın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Bir excel sayfasındaki belirli hücrelerdeki değerleri (biçimlendirme olmadan) aynı klasör içindeki kapalı başka bir excel sayfasındaki belirli hücrelere vba kullanarak kopyala yapıştır yapmak istiyorum.Yardımcı olana şimdiden teşekkürler.

muygun Çoook teşekkür ederim gerçekten çok makbule geçtiteşekkürler.

Bir excel sayfasındaki belirli hücrelerdeki değerleri (biçimlendirme olmadan) aynı klasör içindeki kapalı başka bir excel sayfasındaki belirli hücrelere vba kullanarak kopyala yapıştır yapmak istiyorum.Yardımcı olana şimdiden teşekkürler.

yardımcı olacak yokmu ? Lütfen.

Geri