• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arası veri kaybı olmadan aktarma

Excel Vers. ve Dili
Exel 2003
excel de

1. çalışma sayfasındaki 1-2-3-.. satırlarında yazan verileri

2. bir çalışma sayfasına formülle aktarmış olup daha sonra

1.çalışma sayfasındaki atıyorum B satırındaki verileri komple sildikten sonra tekrar yerine gelen bilgiyi 2. sayfada !BAŞV değilde yerine gelen bilgiyi sağlamak için ne yapmam gerekiyor.

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun

Son düzenleme:
Foruma hoşgeldiniz.
Örnek excel dosyanızı, GOOGLE DRIVE, YANDEX DISK, DOCYA.TC ,DOSYA.CO gibi dosya paylaşım sitelerine ekleyip linkini burada bildirirseniz yardım almanız daha kolay olur.

. . .

Veri silerken, satır veya sütun silmek yerine. İçeriği temizlemeyi tercih edin.
Yani hücre aralığını seçip, DELETE yapın.

. . .

Formülle uygulama için dosyanız linkte eklidir.
İNDİRİN

çok sağol yardımcı olduğun için fakat ben bunu farklı bir dosya üzerinde ve daha fazla işlem için uygulamak istiyorum bunun için ne yapmam gerektiği konusunda aydınlatırmısın

=EĞER(SATIRSAY(B$1:B1)>EĞERSAY('Sayfa 1'!B$1:B$14;"<>""");"";İNDİS('Sayfa 1'!B$1:B$14;KÜÇÜK(EĞER('Sayfa 1'!B$1:B$14<>"";SATIR('Sayfa 1'!B$1:B$14)-SATIR($A$1)+1);SATIRSAY(B$1:B1))))

yani 14 satır değilde "sayfa 1"e sürekli yeni veriler ekleyeceğim için daha fazla (atıyorum sonuna kadar) kullanabileceğim şekilde nasıl kopyalayabilirim veya formülü değiştirdiğimde "Değişken Sayfa:1" gibi bir pencere açılıyor bunları anlayabileceğim bir sayfa önerebilir veya bu sorularıma cevap verebilir misin?

Geri