• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfalar arası veri aktarımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TrMn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 excel - vb
meraba forumda bi konu üzerinde arama yapıyordum. tam aradığıma benzer bi dosya buldum fakat ufacık bi eksiği var. benim excel bilgim yetmiyor ona.
Olay şudur.

Data Sayfasında bulunan form aç butonu ile açılan formda bilgi girerek elde ettiğimiz verileri. diğer sayfada yansıtma yada yapıştırma işlemi lazım. bunları oraya yapıştır gibi bi kod. ekteki dosyaya bakınca daha iyi anlayacaksınızdır.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Sizce bu başlık forum kurallarına uygun mu?

"Ufak bir yardım"

Kusura bakmayın bilemedim. düzelteyim hemen.

meraba forumda bi konu üzerinde arama yapıyordum. tam aradığıma benzer bi dosya buldum fakat ufacık bi eksiği var. benim excel bilgim yetmiyor ona.
Olay şudur.

Data Sayfasında bulunan form aç butonu ile açılan formda bilgi girerek elde ettiğimiz verileri. diğer sayfada yansıtma yada yapıştırma işlemi lazım. bunları oraya yapıştır gibi bi kod. ekteki dosyaya bakınca daha iyi anlayacaksınızdır.

Şimdiden teşekkür ederim.

userform''dan kayıt yaptıklarınızın tamamı diğer sayfayada mı kayıt yapılacak bunu mu anlamalıyız buradan. yoksa siz başka bir işlem mi istiyorsunuz

şöyle. kalabalık bi isim listesinden kişiyi belirleyeceğim. ve bir buton ile hazır şablon şeklinde olan dilekçeye ismi ve bilgileri aktaracağım.

yani listeden atıyorum ali veli yi user formda seçip orada bir düğme ile staj belgesine aktaracağım. staj belgesi ali veli adına olmuş olacak. ve bi sonraki işlem için de tekrar baştan kişi seçeceğim.

şöyle. kalabalık bi isim listesinden kişiyi belirleyeceğim. ve bir buton ile hazır şablon şeklinde olan dilekçeye ismi ve bilgileri aktaracağım.

yani listeden atıyorum ali veli yi user formda seçip orada bir düğme ile staj belgesine aktaracağım. staj belgesi ali veli adına olmuş olacak. ve bi sonraki işlem için de tekrar baştan kişi seçeceğim.

merhaba
commandbutton7'ye bu kodu atayın
Kod:
Private Sub CommandButton7_Click()
Sheets("Staj_Belgesi").Range("E2") = TextBox1.Text
Sheets("Staj_Belgesi").Range("E3") = TextBox2.Text
Sheets("Staj_Belgesi").Range("F3") = TextBox3.Text
Sheets("Staj_Belgesi").Range("E4") = TextBox4.Text
Sheets("Staj_Belgesi").Range("F4") = TextBox5.Text
Sheets("Staj_Belgesi").Range("E5") = ComboBox2.Text
Sheets("Staj_Belgesi").Range("E6") = ComboBox1.Text
End Sub

Hocam Tam anlamıyla gördü işimi Allah Razı Olsun. Kolay gelsin.

Geri